台灣有gym撚因為買唔到雞胸 喺7-11發癲

508 回覆
570 Like 9 Dislike
ACAB
等睇有人反香港黑狗反到支持台灣黑狗
全世界做得差佬都咁上下
香港人日日食緊果d 巴西豬
急凍最平果隻呀
有冇病就唔知啦
一兩棍我就明
十尻幾棍喎
果然係支那人思想就係人治:你好嬲,所以你就用你執法人員嘅權力,去對待一個已經投咗降疑犯

Btw, 唔係兩下,係十幾棍,仲可以係下下對住個頭打到爆曬缸
當台仔話警察打得好果時
佢地應該要經歷下香港警察對待
呢句幾有道理,但我點知你下個comment係咪都咁有道理,所以我屌你老母先
咁撚大隻有撚用咩 比棍打都係要瞓低
十個連登靚仔,九個連登靚仔都係講出論點 但都唔順便拋出數據證明。 包括我都係,都係無數據😷
咁咪抵死 為面子扑人賠死都無人可憐
係好人呱
可能佢唔想傻人社死
通常gym 撚都係基
成件事最撚恐怖唔係條友發癲,而係台灣網民對件事既睇法 網民好大程度代表咗低下階層既諗法
臭蟲論?蔡英文塊閪好唔好奶啊?
下?人地咩都無做都打尻人?請問邊做左d咩兇隻台狗?
打完d警察 條友坐係到果時咁都唔上扣 唔驚佢走佬
講真,大家都明白執行私刑嘅原因架啦

對自己冇着數,或者損害自己利益咪反對囉
同先己有關咪贊成,咪話人之常情囉
屌你食花生緊係口響啦

條差佬會毆尻個傻佬嘅原因係因為條氣唔順,咁要打幾多棍呢?咪視乎佢幾時順番氣囉,十幾棍唔夠,咪打多20棍
我覺得根本兩回事,香港示威者有幾可會有咁樣反抗同有咁既攻擊力,好多都係學生哥瘦猛猛,制服咗按咗係地下都照打
有咩好討論,
將錯既野合理化, 狗最撚在行,
同狗討論只係浪費自己時間.
Respect!

你估個個都可以好似佢咁爆氣轟全場

簡直係現代版呂布大隻到可以一挑三
打已制伏的犯人係任何國家都係警暴
而大量台灣人支持警暴

國民黨,民進黨,時力為選票唔敢出聲譴責群眾
呢個地方無得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞