台灣有gym撚因為買唔到雞胸 喺7-11發癲

508 回覆
570 Like 9 Dislike
Too young too naive
西方依家好多想法都變得唔係以前啲民主派所謂嘅「西方思維」
反而啲未見過世界嘅人先會對西方有固化思想
肯定係打藥荷爾蒙失調搞到躁狂,Roid Rage你估講假㗎?
台灣真係好多人民智未開
竟然有咁多人撐警
仲要大條道理同藍屍一鳩樣
坐低左都比人扑左咁多棍
入尖 佢地人生好似得尖同肌肉 其他時事新聞完全唔識
好多台仔死拗話肌肉佬好危險
但係條片好明顯警察打完第一棍
肌肉佬除咗自然反應去擋
完全冇其他反抗行為
就當你第一棍之前唔知佢會唔會反抗
你抽完第一棍見佢冇反抗就應該停啦
加上你兜頭毆佢一棍咩氣都出曬啦
你偏偏要打撚到棍都斷先停
誇張到咁真係完全唔知有咩可以撐
如果個7仔職員有練開拳 打mma 一拳揮左條傻閪 完全唔識打 好似小學雞拍人
唔係咁講架
一來佢唔係瘦削身型
二來佢之前癲到咁
三來佢響門口其實仲挑緊機

睇返條片 原來條友響門口未上手扣仲響度癲緊挑釁緊
開曬口話殺條差佬 點知佢會唔會真係做

同埋點冇後果 而家條差佬比人罰
見到大部分都係屌警 x2
同香港D牚警撚不相伯仲
笑死佢真係咁講? 自卑變自大
我都R爆頭 真係匪夷所思
操唻上台比賽
要好打去學MMA thai hand 柔術啦
開聲同細心睇

係條差佬on9
未上手扣就咁放佢響門口
gym撚原來起左下身兇鳩個差佬
睇留言覺得台灣人無得救

係咪低B?
唉 無啦啦俾個傻佬打一身,隻揪又唔打,咩face都無晒。到有幫拖終於制服到個傻佬,再加唔知聽到啲咩啦,咪一時忍唔住扑濕佢囉。
依家無啦,喺台灣呢啲左膠國家,肯撚定工都無埋,分分鐘要坐/賠錢。
噴完人辣椒水坐埋起地俾人凶就要打到人爆哂頭冇哂反抗能力先上得孖葉
班台灣友唔係當差走去支持警暴,人世間少有的智障
在場有警員故意旁觀坐視同事行私刑本來要追究,但台灣政府已選擇放生
你傻撚左?去左邊個國家都係架啦
話之你上秒拎住支槍
你呢一秒無危險性 隻狗都照扑
邊個國家唔犯法?
又係你件乸型0
食唔到嘅大隻佬是膚淺的
台狗都係一樣讀唔成書就去讀警專
你睇清楚
未上手扣突然起身講野話殺左你挑機喎
冇危險性?
千奇唔好揀gym 撚做情侶 性能力廢短J 脾氣暴粗 情緒失控
個腦完全裝啞鈴 傾第二d 範疇既野又唔撚識
正傻閪成世一味淨係diet diet diet cut 到無撚哂性慾又情緒病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞