台灣有gym撚因為買唔到雞胸 喺7-11發癲

508 回覆
570 Like 9 Dislike
疑犯打人傷害人就投降自首咗,執法人員就要打返佢?
Potentially會再犯法就要打返疑犯?
恐嚇人就要俾差佬追打十幾下?
咩第三世界國家執法標準黎?
諗起香港Seven個條都係差唔多 場面非常混亂
真係好多人撐警
唔好同佢嘈啦 晒氣
但台灣好黃,好民主嘅?
天下烏鴉一樣黑

我講緊撐警嗰班

香港真係食正政治條水
剛好而已
以佢哋思維
香港人都係抵打的
支持警察炎症執髮!
民主都要講民智

從來冇令我失望嘅
因為冇希望過
台仔有時真係豬咁蠢
仲要覺得自己客觀中立叻叻豬
gym撚好大隻

便利店cctv片
gym撚咆哮前 差佬比佢當沙包咁打
https://streamable.com/npp109

你睇清楚條片 我樓上師兄都話係幾下10幾下打撚死佢啦
我你講到話自首 但自首點解又可以兇鳩人係咪唔想被制止呢 你會唔會知佢下一步會對你點 不如你教下點制止到失左控既大隻佬先
咁大隻又情緒失控
點知佢係咪儲緊氣準備反擊
依家變左
因為後來我拿到白卡
Total 12下,特登為咗覆你睇多一次

自己睇pin條link啦原本佢已經坐咗出去,係出面兇咗差佬,兇完就好冷靜坐返,反光警先出去打佢1下叫佢手擺後面,佢已經無過激行為,已經手擺頭

之後差佬再打,大隻佬就訓底話好痛,一路喊一路打,total 12下,之後慢慢坐返起身黑衫果個先落扣

佢訓底話好痛已制服咗,兩個差佬對住一個訓底既人唔係制服係咩?依大隻佬當時行為唔覺會再失控喎

再講,你講到話有機發癲會打人逃走既,不如所有差佬捉到人都打斷晒手手腳腳最穩陣啦
阿婆認知障礙 拎住把刀都手震震 你期望佢可以用力插死人? 拿 電槍可以電死人既
警棍有無拎左佢條命? 我咪話佢會有應有處分交比法官判
無落手扣 想行前兇鳩人 制服乜春啊師兄
手震震攞刀仲危險啦刀求其fing甚至扔,中到重要部位再強壯都會傷殘甚至死

就算你話警棍都一樣可以打死人喎條片明顯見到佢俾人打多一棍已經手擺後面,前面好似仲有噴胡椒水(俾個差佬背影遮住咗唔肯定), 但反光警仲打咗十幾下喎,咁都唔叫制服左?

同hulk一撚樣重唔係中左伽瑪射線?
fing 都fing 唔到啦95歲 dllm點撚樣扔啊 係扔神早好似癲佬想打鳩人啦
dllm 咪話撚左交比官判 一味咬住話唔合理 我從來無講過差佬咁做係岩係佢自己忍唔到手打咁多下 你老味打一下都唔撚知驚啦,你老母用藤條fit你一下之後唔再fit 你都會恰佢唔敢再打 整斷佢, 癲起黎唔會搶棍?
我冇話外國嗰單係合理喎,佢嘅恰當性係成疑,如果唔係就唔會引起輿論同要獨立調查啦
所以唔係好明你講呢單例子嚟做乜?講到外國有依啲類似事件就冇問題咁

你用老母打仔黎同理應受個專業訓練,可以控制情緒嘅警察嚟俾又係咩思維?

咁講到尾,既然你都覺得警方嗰邊都有問題,仲討論黎做乜?事實而家雙方都要負責任
凡係物體硬物都可以打死人㗎啦,咁個差佬有冇打死佢啊
外國差唔講電呢單,自己search 下人地自首都可以一槍 咁又點睇
電死人係個事實,警棍無打死佢又係事實,你可以將拎刀=殺死人而後 電死佢無問題,大隻佬都可以打死人 ,當刻如唔用一定武力制止 警棍打佢未至於死 但嚴重過電死人?邏輯呢
連到咁大隻都冇撚用的,發神經
打撚死啲gym撚就啱
出口加郁手先 破壞人地鋪頭,但可以spin 哂所有attention 係制服個個 人地有錯自而有應有處分 但講到好似大隻佬個威脅性逼使咁既情景出現,如果係瘦削 一定唔洗用棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞