台灣有gym撚因為買唔到雞胸 喺7-11發癲

508 回覆
570 Like 9 Dislike
目前台灣媒體都避重就輕,無人敢報住
義式黑胡椒舒肥雞胸肉的確係幾好食既
次次去台灣個陣都食
一身肌肉係廢 0操作 都唔知佢 操黎做乜
事後公安拎警棍打返佢 但條友已經被制服坐低咗
事後7仔段cam片又upload上網
都唔知遮嚟做乜
7-11遲D可以用黎做廣告
好食到發癲既雞胸肉
台灣佬咪又係繁支,有咩出奇呢
有段片(便利店門口影入去)影到,要制服佢時,對方係冇武器,個差佬就彈開

呢段片,人哋已經坐低、合作地雙手放頭,佢哋就攞尾彩去打,仲打到爆缸

我就即管睇下有乜真實處分松山黑道鬧分局單野都冇事
諗住自已可以獨家賺流量吖嘛
你岩
正常返工邊有咁多時間做gym
the rock???
懷疑大多數人未睇過抽打11下條片,如果睇完都話無問題,無野好講,不過台灣人都唔係第一次支持警察用私刑
影響警察形象,仲一堆台仔撐梗係睇定啲
source? 自己9up完又瀨落連登
DR. LEE
啱想訓教,睇返笑到我扑街,依家訓唔到
台灣人留言

前面影片打警察怎麼沒人出來講啊😂警察被打也不是活該ㄟ 他如果突然又牙起來打人 警察又活該被打
怎麼不想想他為啥要去大鬧711鴨!(◎_◎;)

班友覺得警察打已制伏的犯無問題
第一, 條友打警察自然日後會告
第二, 差佬私刑犯人係西方國家係刑事,只係不分藍綠掌權為穩住差佬唔追究警暴

台灣人的法治觀念衰過東南亞班大學生,福建人有幾仆街台灣人如是
台灣7仔唔俾人錄影(好似)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞