小弟長期通頂番shift, 日頭陽光曬到訓唔到,需要整間房全暗,求師兄姊意見

206 回覆
6 Like 93 Dislike
酒店房咪用完全唔透光窗簾
方便你日頭訓教
Agger
其實戴個眼罩咪搞掂
死咗喇
仲開咩電筒
戴蒸汽眼罩
IKEA D不透光窗簾布唔透架喎 定係你講個邊
搵野痴囉
先貼遮光貼,再落不透光窗簾布

眼罩
買100%遮光O個D係可以解決..
但就算整左都唔會訓得好好,因為始終係日頭,四週唔會安靜得去邊. 遇著有裝修就仲慘...
我返過4年夜.....最終都係解決唔倒放棄左.... 辭左工後人都健康返...長期返night shift唔掂..
起碼影幅相先啦
一副棺材搞掂
簡單直接
好多酒店既都完全唔透
眼罩
dream bed
https://www.amazon.co.uk/Bluetooth-Headphones-Handsfree-Microphone-Travellng-Grey/dp/B07HGXSQM2/ref=asc_df_B07HGXSQM2/?tag=googshopuk-21&linkCode=df0&hvadid=309785494452&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=7206493664527802406&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9045969&hvtargid=pla-563388696131&psc=1

Sleep Headphones Bluetooth Eye Mask,Wireless Music Sleep Mask Ultra-Soft Sleeping Headphone Comfy & Washable Perfect for Side Sleepers/Office/Travel,Birthday for Men Women

之前見amazon FBA youtuber 話佢sell 呢隻野攞到錢。
之前有一排朝早五點放工喺酒店瞓,關左窗簾瞓到隻豬咁
樓主廢J伸手黨
搵膠紙癡埋條隙咪得
飲少少酒
水泥封咗個窗
放個棺材喺屋企瞓
喺窗上面裝一細塊估定嘅窗簾,保證乜光都冇。
漏光定透光?
兩件事嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞