【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
我地耶蘇復出
2️⃣ 薩卡即將官宣的新合同總價值也達到每週 30萬鎊,阿仙奴希望透過膨脹工資單以確保球隊能夠吸引高質素球員來維持他們的競爭力,俱樂部準備在財政上全力支持阿迪達。
其實我地已經落左下一個stage
之前2年係成班後生+未有表現先無大約
呢家打起左
有表現既已經加晒人工留人
人地都重奪

飛燕諾奪得荷蘭聯賽冠軍
自2016/17球季之後, 飛燕諾再一次封王
自去年9月18號不敵 PSV之後, 球隊25場聯賽不敗
22歲土耳其中場兼球隊隊長Orkun Kökçü 值得留意. 應該遲早都會登陸主流聯賽

歷來荷蘭聯賽冠軍次數
阿積士 36
PSV 24
飛燕諾 16

(Photo: Feyenoord Rotterdam)
個個聯賽都重奪得我地無
Saka 300k
簽完之後冇場好波
成季踢足 攰啦
同我地衝4mode 一樣
其實睇番net spend個po 都算係咁啦
年年無歐冠都洗第4多
係唔明伊度點解要窮酸到逐m去bid
我地申請去踢farmer league
白禮頓B隊
利執番好條中場下年應該又玩90幾分
佢地前場已經成功換哂班
今個夏天執中後場就得
3千萬執加寶真係癲
叫返Wilshere出黎踢好冇… 唔會行返轉頭啦
又一堆死貨要清
賣人一向慈善價

白T唔應該賣英超rivals
Pierre-Emerick Aubameyang is listed on Barcelona's official t-shirt celebrating their LaLiga title Aubameyang is a LaLiga champ

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞