【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
尼馬
人哋話贏一個漱口盅 已經贏晒英超18隊
加利狗執到姐 曼城反超

但唔好唔記得呢條仆街臭口閪仲話曼聯可以後上奪得第二
係咪間接證明今季真係打道氣道氣斷左就
斷左就返唔到轉頭
我學緊拼音打字
本身就一堆小學雞啲留言反映翻姐
https://instagram.com/stories/bobsyouruncle1981/3103036563671586288?utm_source=ig_story_item_share&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Bob叔真係好老公

尋晚安慰佢老婆仲要安慰埋阿仙奴嘅球迷

算唔算係半個阿仙奴球迷
達狗蛇
今季都完左,有冇人幾期待下季,入返歐聯應該會洗大錢,希望下季板凳深度會高啲
D撚屌真係好煩
自己排第四,拎個飛機盃,場場4424都仲要入黎打飛機講到自己正義之師咁
食撚屎啦49000
出面開撚晒POST仲入黎做乜
冇4424你今年邊撚度有第4
上場作客淨勝羸左差唔多最難打既妞狗
番主場居然比人炒3粒
隊波乜撚野事
冇真高,踢踢下冇埋巴丁
上半其實打得唔差
下半係更衣室出返黎好似變左第二隊波咁
而家喺軌佢間中踢中鋒
反正都唔係全職頂波
白backup右中堅好夠啦
反而右閘要富哥以外多一隻 inverted
你係盛傑?老婆係張潔蓮?
9/21同鏝21/21。 利果場未慘藍神救返1分,但saka球12碼同主場修果場真係吊哂老母唉
我其實唔明其他隊有咩好寸 自己隊波咪又係乜9都無
係 3連和係唔爭氣 但成季都真係淨係柒呢幾場 其他都其實真係踢得唔差 上季有邊個會估到我地上到榜首咁耐
成隊咁後生 輸經驗臨尾比鏝追上黎淆底其實都好正常 仲要輸比呢隊好有機會三冠王既鏝其實真係無得講 呢隊鏝真係好撚柒勁
西咸個場都係好差架
唔知做乜咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞