【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
真 我真係唔信得飯啱隊波
根叔要3年約 阿肯唔肯俾3年約根叔?
鏝就係因為最多俾到兩年約 根叔先唔續
Joao Felix似幾啱我哋
35m廢腸
20m甩鞋佬
20m老公狗
唔想數了
信多次?
冇飯冇卡斯度反暴佢?
fake news啦 我地阿仙奴點會洗咁多錢 咪玩
唔係講有250m買人咩
110m Rice
50m Toney
60m 中堅
30m 右閘
又想玩韋利安2.0
中場要買兩個
岩岩係FB見到張圖好正,一定要download 落黎同你地分享
抵死
一係白打back up cb
60m買多個中場
成日得閒咩
屌你
宜家傳緊想買個可右閘可以中堅嘅球員
類似akanji嗰類
基拔圖施華:想睇尼馬踢阿記!

阿仙奴名將基拔圖施華(Gilberto Silva)希望兵工廠再簽下一名森巴兵,這人便是巴西國家隊皇牌尼馬(Neymar )。

這名著名巴西藉防守中場說:「在過去數周,PSG對尼馬而言是很奇怪的。我看到很多球迷去圍堵尼馬的住處,我是不同意這件事的,球迷是不應該去球員的住處進行騷擾的。這行為可能會導致一些很危險的結果,對球員本人也是惡夢般的存在。我希望這些事情不會再發生,不論是在尼馬或是在其他球員身上。尼馬的質素是肯定的,這也不是我想談及的。」

基拔圖施華續道:「我希望他能為阿仙奴比賽多於為紐卡素踢球,因為我很喜歡這個男孩子,他踢球實在很有看頭;他的低迷只是因為傷患在困擾著他。他能為一家球會提供很多東西,他適不適合阿仙奴?就要看阿迪達怎樣用他了。」

資料來源:https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-12075697/Arsenal-Gilberto-Silva-LOVE-Neymar-Gunners-leaves-PSG.html
打外戰啦你
咁呢個唔關高爹事啦
錢係俾咁多
買幾多個佢唔理你啦
鐵錘幫一直都對麥湯文尼很感興趣?!
一上嚟 出面已經開晒都拖啦
馬伕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞