【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
巴塞同拿波里都重奪我地差少少
不如大膽少少 直接買比寧咸。
出面個post好多正評 清點睇

都係嗰句,下季再鬥過
比人 7 比 0 就 topic 改埋謝絕爆閘,而家阿狗公海咁多 post 畀人笑都滿足唔到你,你喜歡就繼續爆啦,始終一冠 > 雞胸
唔自爆
真呀

好幽默

曼迷唔好嬲啦,請你飲野啦
https://lih.kg/jCOgDT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

入去睇下?
睇番歐洲強隊每隊都有一線talisman 改變比賽/穩定隊波,我地通常係一榮俱榮 一損俱損

其實奧哥/saka 都可以但要step up多啲,或者簽個存在感強大既一線9號但好似冇咩option … vlaovic 唔係呢種
114好難係認真喎
不嬲講緊大家都係鳩抽水
佢哋係要懶係清泉氈高自己姐

同埋你調撚轉哂
佢哋季初抽114先
我哋季中抽四冠
睇怕出面所有post 都無果個comment 咁震撼

Comment of the year 都不為過

你認貼嗎?

曼迷唔好嬲啦,請你飲野啦
https://lih.kg/jCOgDT
#3 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

俾你j 多幾次啦,4罐七喜
有冇3000?
小紅書仲高質
其實如果好笑嘅抽水又有咩所謂好似改編姜老師嗰個阿仙奴點評19隊咪幾好笑其餘有啲你入到去同佢駁佢哋又唔講logic郁一郁就執骨雞胸真係冇癮
不得不說小紅書真係幾多正女
等球員道歉 post 算了
其實我諗呢季完咗 管理層 或達sir 要諗下計仔球證嗰度點搞

唔好同我講嗰有實力就唔洗理誤判
大家都係踢十一個人 理論上係要公平競技嘅 點解要我哋下下要付出百二分努力同實力去贏同戰勝黑哨

有冇手足統計過我哋因為黑哨失咗幾分

但無論如何 都真係要諗諗點搞
冇理由阿仙奴球員就要受到不公平對待囉
最憨鳩係懶係有logic
懶係公道持平
算鳩數啦獌狗
喂,師兄,出到嚟未?

你如果喺公海出咗post 或者comment 嘅話,俾條link 大家,等大家入去評下啦

我都想睇下反應係點
阿迪達: 「球隊下半場的表現是不可接受的。我必須為此向各位阿仙奴球迷道歉。」

「首先,我要接受下半場的一切並消化它,至於冠軍爭奪戰,直到數學上結束才算結束。我們第二的位置很穩固,我們需要消化這場比賽,這需要幾天時間。」

「目前我只感到沮喪,感覺我們下半場就像放棄了一樣。我們非常努力地達到了現在的位置,我們要保持希望,繼續為夢想戰鬥。」

「當你需要為比賽做出表現的時候,你不能像我們在下半場那樣。很多事情需要分析和思考,因為這是不能接受的。」
事但啦 總之認真地鳩噏 鳩噏講認真
有得笑就笑到盡 有得串就串到盡就得
小唔小學雞好撚事小 現實嗰個都大壓力
上連登鳩噏下冇壞 又唔會真係擺上心
阿迪達仲未死已經是不能接受的
Toney喇
Jesus 打左翼算
起碼有一冠啊
好過芝娃娃吠左成季雞胸
全部都係阿狗
七喜狗 屌你老母 唔係好撚串?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞