【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
黑兒
咁不如簽埋奧燒同住烏?
老老豆豆,豬SIR打PLAN B有得諗
龍根假值錢,打響名堂既係法甲之地
就算德西意甲都有人有興趣,都肯定係得d出得千幾萬就已經叫球會歷史級交易既球會
龍根根本未響朵到有幾千萬既吸引力
達狗唔會打plan b
重溫返牙古路絕殺qpr 先冇咁痛
Esr 要留啦屌 下季唔4線都3線 本身都唔夠人 仲賣
呢度好多人想我走
要留就留根哥好過佢啦

ESR腳患馬趁值錢好賣
達狗:我咪plan B
我會註冊埋自己
回家吧山神
爭冠需要老將經驗
利狗季尾都7連勝
人地真係場場當決賽踢
唔想白T去賤種紐
d 人復出番姐
講真 山狗+法甲神射一齊回歸有得諗
金t 50m?
想像唔到白T咁斯文要打MMA
Granit Xhaka could be among the biggest names to depart this summer with Arsenal also likely to try to offload Kieran Tierney, Emile Smith Rowe, Folarin Balogun, Rob Holding, Ainsley Maitland-Niles, Albert Sambi Lokonga, Nuno Tavares and Cédric Soares. [@TimesSport] #afc
如果真係賣金t起碼都6000萬啦,好既閘咁難買,其他聯賽買都值4-5000萬,同聯賽仲要直接競爭對手6-7000萬都唔過分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞