【多言不代表我】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCIX

1001 回覆
17 Like 31 Dislike
Simon Jones: 曼城也將懷斯視為引援目標之一,俱樂部內部正就此展開討論,他們擔心的一點是懷斯風格和洛迪太接近,這會影響西班牙防中的發展;阿仙奴被普遍認為是懷斯最可能的下家,不過阿仙奴擔心韋斯咸的要價過高,這筆交易的花費很可能會超過1億英鎊;曼聯是懷斯堅定的追隨者,他們的優勢是可以將麥湯文尼放入這筆過億的交易,鐵錘幫一直都對麥湯文尼很感興趣。

達狗仲要比De Zerbi 用送唔多既打法技術性擊倒左,唉
咪係人地真係超班 成鳩日拎曼城同我地比 你睇下人地ake 傷咗 就算出隻蛋治都無問題 無迪布尼? 咪根度簡carry 仲有蜘蛛仔 屌你睇下我地 廢腸?? 何生?奇異果 連正常小小嘅陳豪都傷勁柒耐
飯都開唔到,玩完
下半場逼搶力度低咗咪崩
屌你老未鏝唔好去到噉盡喎
下年有冇前四
正常發揮 曼城等於大公司 人工高福利好又可以有榮耀
又變返第8
屌你開唔到飯我點樣頂住反你嗰啲人啊度哥
鏝1億開飯
我地免費簽根度簡
再70m買干沙度
PSG忍夠想踢華拉迪出「門」

【Now Sports】巴黎聖日耳門不滿華拉迪場內表現及場外紀律差勁,希望在今夏放人。
法國《巴黎人報》報道,華拉迪(Marco Verratti)雖然效力了巴黎聖日耳門長達11年,但今季表現嚴重下滑,於法甲上陣26場,入球及助攻都捧蛋,屬於加盟以來的首次。

除此之外,華拉迪在場外的紀律也令人憂心,不僅喜愛抽煙,而且在世界盃小休期後回歸球隊時,明顯地超重。PSG認為以他去年12月才續約,每月淨賺高達100萬歐元,這樣的場內場外行為實在難以接受。

若PSG希望在今夏放走這位意大利國腳,相信難度不高,事關盛傳祖雲達斯有意接手,沙特阿拉伯豪門艾希拿也計劃以6000萬歐元年薪利誘30歲的他加盟。

圖片來源 : ©AFP

原來華拉堤係啲貢嘅人
典解你會覺得佢開到飯
Caceido又要同19000爭如果佢哋有前四我哋又可以收皮
不過阿仙奴擔心韋斯咸的要價過高,這筆交易的花費很可能會超過1億英鎊

屌你老母伊度,未開始同人爭已經quit game
V21 T20 老公狗呢啲垃圾又唔覺得貴,個個overpriced 買左,屌
前四入面我地最少野offer 到比人,唔通個個球員追達狗撚含咩
🚨💰 Manchester United are firm admirers of Declan Rice and have players such as Scott McTominay who West Ham would consider as part of a £120m package. [Simon Jones, @MailSport] #MUFC
120M
尋日利伸完真鏝今日就變真阿
收得錢,佢開唔開到都要幫佢諗計
諗緊啦
人地洗錢就應洗得洗
我地洗錢就好似藥石亂投咁
買完返黎好多都唔掂
一係就唔夠人地高價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞