NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
西潟播細個生日片
我同佢同月同日生 即係個日同佢一齊食蛋糕

係姫係公主

g持真。aya

我都係真Aya

你=裝假狗

係姫係公主

g持真。aya

我都係真Aya

你=裝假狗

嬲,我走
嬲,我走

挽留

都係珠巴有良心
西潟播細個生日片

咁10月佢生日就由你開post啦
西潟播細個生日片

西潟播細個生日片

唔開post啦 小弟經常唔mon post 有時幾百個留言都冇睇 你哋已經開咗下個post
西潟播細個生日片

唔開post啦 小弟經常唔mon post 有時幾百個留言都冇睇 你哋已經開咗下個post

記住多D嚟坐下吹下水,大米post需要流量吸飯
第一個post入過到黎而家先再入

之後多D嚟坐吓hea吓
嬲,我走

轉ac?

得濕鳩歲就咁
順位 名前
1 宮島 亜弥 NGT48 一期生
2 小熊 倫実 NGT48 一期生
3 本間 日陽 NGT48 一期生
4 山口 真帆 NGT48 一期生
5 中井 りか NGT48 一期生
6 奈良 未遥 NGT48 一期生
7 加藤 美南 NGT48 一期生
8 村雲 颯香 NGT48 一期生
9 長谷川 玲奈 NGT48 一期生
10 太野 彩香 NGT48 一期生
11 高倉 萌香 NGT48 一期生
12 清司 麗菜 NGT48 一期生
13 菅原 りこ NGT48 一期生
14 西潟 茉莉奈 NGT48 ドラフト2
15 中村 歩加 NGT48 一期生
16 髙橋 真生 NGT48 一期生
17 佐藤 杏樹 NGT48 一期生
18 荻野 由佳 NGT48 ドラフト2
19 山田 野絵 NGT48 一期生
20 角 ゆりあ NGT48 一期生
21 西村 菜那子 NGT48 一期生
22 水澤 彩佳 NGT48 一期生
23 北原 里英 NGT48 移籍兼任組
24 日下部 愛菜 NGT48 一期生
25 大滝 友梨亜 NGT48 一期生
26 柏木 由紀 AKB48 チームB / NGT48 移籍兼任組

入多d

得閒入黎推廣我條女

入多d

得閒入黎推廣我條女

啞咗
【ポメとミケ】ひなたん(本間日陽)が、同い年のHKT48豊永阿紀さんと2人でユニット「ポメとミケ」を組んで、じゃんけん大会に挑むそうです(豊永さんのSRで、ひなたんと電話して発表)。

応援よろしくお願いします。

NGT入面無FD?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞