NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
其實因為 被人爆而有醜聞
有醜聞但無被人爆但一直用甜言蜜語呃住
自爆
邊樣你哋受落啲

無分別 有無醜聞都好我都係唔會Care, 自己推都係咁話
佢地點搞你啲推

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

柏木? 唔知邊個爆佢張相俾文春
佢地點搞你啲推

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)
佢地點搞你啲推

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)

記錯

係萬福瑪利亞先真
自爆
邊樣你哋受落啲

不嬲睇idol呢啲正係睇表面野咪算
裏面個浸黑暗野我無咩興趣知都唔想知 所以最好唔好爆
佢地點搞你啲推

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)

記錯

係萬福瑪利亞先真

聽聞佢都有份搞9禾miruki
自爆
邊樣你哋受落啲

爆左咪當食花生 我又唔會因為咁而唔握
反而可能因為咁本身唔去握嘅會走去握 e.g. 008
自重睇過咩偶像組合援片流出片之後,我已經對呢D野睇得好化,認真咁靚女係有權有錢既一定都想一親香澤啦

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)

記錯

係萬福瑪利亞先真

其實我覺得幾襯 富爺同迷路一個靚仔一個靚女 個feel又夾
自爆
邊樣你哋受落啲

如果對個mb無感 真係可以當花生食
自己推俾人爆真係當唔到無事
不過要睇下爆啲咩
自重睇過咩偶像組合援片流出片之後,我已經對呢D野睇得好化,認真咁靚女係有權有錢既一定都想一親香澤啦

咩片 偽飯唔知

咩片 偽飯唔知

其他女團,唔係48G喎,你都有興趣?

咩片 偽飯唔知

純好奇想知 當news fact
自爆
邊樣你哋受落啲

如果對個mb無感 真係可以當花生食
自己推俾人爆真係當唔到無事
不過要睇下爆啲咩

咁我真係飯得好抽離 34嗰陣咁大單嘢我都無乜反應

我有句話成日都講

還我大肥田

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)

記錯

係萬福瑪利亞先真

一爆出o黎我直頭登佢開心添
仲係model 同醫科生 諗住佢搵到仔上岸都唔錯
係後尾刮出o黎原來條仔本身有gf我先真係接受唔到佢r人男朋友 跟住棄左一排

咩片 偽飯唔知

https://avgle.com/video/42720/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%A5%B3%E5%9C%98-guildoll-%E6%88%90%E5%93%A1%E4%B8%AD%E5%B1%B1%E7%B4%97%E7%B6%BE%E6%8F%B4%E4%BA%A44p

咩片 偽飯唔知

邊團
你班友去哂打J
你班友去哂打J

地下團啲女?
你班友去哂打J

地下團啲女?

都唔算,都半地上
你班友去哂打J

地下團啲女?

都唔算,都半地上

你j埋我個份thx
你班友去哂打J

睇唔到住 做緊嘢
你班友去哂打J

睇唔到住 做緊嘢

墨清做保安?

還我miki

仲有,由紀(需然未死)

永X XXX(好似係)

記錯

係萬福瑪利亞先真

依件又咩事 新入48唔識
你班友去哂打J

睇唔到住 做緊嘢

墨清做保安?

唔係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞