NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
求教學

外國唔同香港,文化唔同,同同學一齊落吧就一定識到女

我呢邊摺到無得再摺 更甚我本身就唔好鬼妹/ABC

原來係外國巴打
求教學

原來係外國巴打

BL巨精通中英日文,可以話係米post四大才子之首,又稱大米飯中嘅唐伯虎

以上介紹完畢
求教學

原來係外國巴打

BL巨精通中英日文,可以話係米post四大才子之首,又稱大米飯中嘅唐伯虎

以上介紹完畢

另外,大園唔知點串個位

精通設計同IT,素有大米團創科局長之美稱

另外,亦係乃POST四大gay lo之首,人稱墨仔,風頭可以話一時無兩

以上介紹完畢
求教學

原來係外國巴打

以上介紹完畢

話說啱啱Google
求教學

原來係外國巴打

以上介紹完畢

中英日識晒大把人啦 中英韓重多添
最後大米post另一巨人,奈良唔記得咩

前稱朝早唔想起身,一嚟大米post就以24小時圖海攻勢,吸引咗一大班人支持大米團,亦為珠巴忠實信徒,而且為人正義,經常為大米手足抱不平

以上介紹完畢

前稱朝早唔想起身,一嚟大米post就以24小時圖海攻勢,吸引咗一大班人支持大米團,亦為珠巴忠實信徒,而且為人正義,經常為大米手足抱不平

以上介紹完畢

你自己同G Bra去左邊
求教學

原來係外國巴打

以上介紹完畢

中英日識晒大把人啦 中英韓重多添

你睇吓你字裏行間已經將我呢D港仔英日文又屎嘅人,打得體無完膚

以上介紹完畢

你自己同G Bra去左邊

上一頁咪介紹咗囉,淨係神推珠理奈48呢個朵,已經縱橫高登連登48 46post,而無人不識無人不曉(屌)

以上介紹完畢
尋日貼完張ツーショット
突然又身痕想去搵ノエーピ影相

可惜而家錢又無時間又無
尋日貼完張ツーショット

可惜而家錢又無時間又無

可唔可以就下我呢D日文渣渣,講番中文好d,唔好意思
尋日貼完張ツーショット

可惜而家錢又無時間又無

ツーショット = 2 Shot = 2人合照

Sor我以後盡量唔打日文

ノエーピ 係山田個花名嚟, 我本身就唔叫佢山田
呢個花名都少叫, 多數係就咁野絵 (Noe) , 握手都係,
但永遠唔講「山田」就無人知邊個
尋日貼完張ツーショット

可惜而家錢又無時間又無

呢個花名都少叫, 多數係就咁野絵 (Noe) , 握手都係,

日語達人
尋日貼完張ツーショット

可惜而家錢又無時間又無

日語達人

哪有錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞