NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
你地唔講唔覺BL POST推得快過NGT POST

好難快過佢地啦 人多
墨清有無係乃post講呢一番說話?

無聊出娛樂台公海睇下 竟然有個NGT討論區

撳入去碌下啦

頂你個肺一堆人喺度講咩女好正呀 咩個樣又可愛呀咁 覺得佢係正到癲‼️另一個係心戰王 云云 又互相推介咩節目正呀又多畫面呀咁

痴撚線 話哂我都正常清秀可愛女人一個 仲間中比人誤會係靚女 原來啲男人暗地裏講埋啲咁嘅嘢 嚇到我縮一縮

好彩依班毒撚唔會入嚟BL po

不了 怕自爆

吊牙

冇嘢補充

嬲鳩

我地先係小眾

不嬲係
鄉下妹好少人好

乃三期都一半田舎妹

支持墨清去乃post平反

撳入去碌下啦

頂你個肺一堆人喺度講咩女好正呀 咩個樣又可愛呀咁 覺得佢係正到癲‼️另一個係心戰王 云云 又互相推介咩節目正呀又多畫面呀咁

痴撚線 話哂我都正常清秀可愛女人一個 仲間中比人誤會係靚女 原來啲男人暗地裏講埋啲咁嘅嘢 嚇到我縮一縮

Ck潮文
娛樂台推得最撚快係結衣Po

呢個真

你條仆街 成日話墨清gay lo

撳入去碌下啦

Ck潮文

我改嗰個乃Po嚟
仆街唔記得hide

你條仆街 成日話墨清gay lo

唔好屈我,乃post公認喎

好難快過佢地啦 人多

無得咁比既2樣唔同野

好難快過佢地啦 人多

無得咁比既2樣唔同野

本身BL呢個term範圍大, 好多嘢可以講
呢個Po就限死NGT, 嚟嚟去去嗰幾條女
我地先係小眾

不嬲係
鄉下妹好少人好

乃三期都一半田舎妹

46營運識包裝打扮
48果陣宅味冇可能搣得甩

又講
我地先係小眾

不嬲係
鄉下妹好少人好

乃三期都一半田舎妹

46營運識包裝打扮

無計 雖然我覺得46喺香港都有少少宅味
我地先係小眾

不嬲係
鄉下妹好少人好

乃三期都一半田舎妹

46營運識包裝打扮

又講

事實係事實 愛情係現實

好難快過佢地啦 人多

無得咁比既2樣唔同野

其實48合同一個po都快 不過我哋一定無份講
我地先係小眾

不嬲係
鄉下妹好少人好

乃三期都一半田舎妹

46營運識包裝打扮

無計 雖然我覺得46喺香港都有少少宅味

因為香港飯嘅人多柒頭毒撚 例如我
日本飯都型棍MK㗎仔 Twitter自己搵 一堆
下個po改咩名可以吸引新飯,米po嚟嚟去去講嘢得我地幾個

好難快過佢地啦 人多

無得咁比既2樣唔同野

其實48合同一個po都快 不過我哋一定無份講

合埋一個Po你都係想開戰啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞