NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
米Po張小嫻又開始執筆了

驚比ck笑中文差 不了

推下po又一日
米Po張小嫻又開始執筆了

驚比ck笑中文差 不了

以前中學作文唔係合格邊緣就係肥佬
MB日日要諗嘢寫blog形合你班飯其實唔易
又唔比佢地私底下同男人太熟
請珍惜佢地
我都想做ck 日日好似無咩做咁

りこ我ok
NGT暫定推list
------
1. 小熊
2. りこ
3. 荻野

理性咁近睇りこ個樣怪怪地
但我又覺得好正

又到盲人時間,馬拿豬你好

本濟港撚懷疑,外表類似荻野嘅女仔日本應該唔少。
為此,濟港撚表示會努力啲上日文堂同溫日文。

其實左睇右睇都唔靚
因乜事會入到選拔

本九流分析家認為,其實選拔除咗會揀啲靚樣之外,仲會加入啲一般樣/奇怪樣又特別嘅女人,會有啲奇怪口味人啱的。

本偽飯喺twitter上見到珠巴最愛
真係細路女嚟

本偽飯為珠巴可能結婚之後生嘅女感到擔心。希望珠巴做個好老豆,比細路女健康成長。

無錯post,留意右下角
我都想做ck 日日好似無咩做咁

放緊暑假可以有咩做 呢邊又無朋友又無地方玩
尤其我訓醒時你地訓教有時差當然覺得我好得閒

影張相 但荻野手就做住心心手勢 直望鏡頭 個body language同表情都講緊「過主啦」

生得唔靚仔真係慘

其實左睇右睇都唔靚
因乜事會入到選拔

本九流分析家認為,其實選拔除咗會揀啲靚樣之外,仲會加入啲一般樣/奇怪樣又特別嘅女人,會有啲奇怪口味人啱的。

唔聲唔聲一嘢直線抽落G Bra到
本人人手將米po置頂一晚了

各位手足繼續努力

推廣米團

其實左睇右睇都唔靚
因乜事會入到選拔

唔聲唔聲一嘢直線抽落G Bra到

我不嬲對王道靚女idol 提唔起興趣

上 村 __ __
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞