NGT討論區第6回︰本家大米心戰王連成一線

1001 回覆
7 Like 14 Dislike
由住做咩爛聲嘅

夠鐘睇西潟姐sr
今日女僕裝
去中村步加sr比星星,有專用sr武道館生誕アバター

美男LM
無睇半日有新po
夠鐘睇西潟姐sr
今日女僕裝

即刻狗衝
西姐個戴咗頭套好似打拳頭套咁

由住做咩爛聲嘅

佢把聲有唔爛過咩
由住做咩爛聲嘅

佢把聲有唔爛過咩

今日特別爛
Gay又扮可愛

係幾可愛嘅

係姫係公主
順位名前
1宮島 亜弥NGT48 一期生
2本間 日陽NGT48 一期生
3柏木 由紀AKB48 チームB / NGT48 移籍兼任組
4高倉 萌香NGT48 一期生
5太野 彩香NGT48 一期生
6荻野 由佳NGT48 ドラフト2
7北原 里英NGT48 移籍兼任組
7大滝 友梨亜NGT48 一期生
7小熊 倫実NGT48 一期生
7加藤 美南NGT48 一期生
7角 ゆりあNGT48 一期生
7日下部 愛菜NGT48 一期生
7佐藤 杏樹NGT48 一期生
7菅原 りこNGT48 一期生
7清司 麗菜NGT48 一期生
7中村 歩加NGT48 一期生
7山口 真帆NGT48 一期生
18西潟 茉莉奈NGT48 ドラフト2
18髙橋 真生NGT48 一期生
18中井 りかNGT48 一期生
18奈良 未遥NGT48 一期生
18水澤 彩佳NGT48 一期生
18村雲 颯香NGT48 一期生
24長谷川 玲奈NGT48 一期生
24山田 野絵NGT48 一期生
26西村 菜那子NGT48 一期生

http://akbsort2014.web.fc2.com

唔記得加落頭post添
有篇文你都無加

係姫係公主

g持真。aya
有篇文你都無加

上次比墨清話玩爛哂有D悶,所以我專登唔貼

係姫係公主

g持真。aya

我都係真Aya
昭和年代嘅潟姐

係姫係公主

g持真。aya

我都係真Aya

你=裝假狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞