[四月新番] 我推的孩子 (3)(漫畫討論請四重加密)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
嘩頂 呢套勁好睇 一口氣追晒6集
本身睇第一集以為係idol/普通轉生動畫
點知原來都講唔少idol藝人如何在演藝界生存落黎 又deep又黑暗
好好睇
佢係自己有30k follower既twitter度講呢件事即係佢本來都想製造啲輿論、想有關注
用得網絡就會有正有反,佢無理由仲未學識呢樣野,唔可以話佢俾人擺上枱
咁後生就下垂
妒忌嗎
大先下垂
好想同佢做愛

牙茜呢啲女真係要緊緊擁抱再高高舉起等佢體驗被人需要嘅感覺再趁佢雙腳離地驚惶失措之際用溫暖舌頭伸入佢把口融化佢嘅一片冰心之後一齊上床傾心事打開佢雙腳狠狠壓落去幫佢拉筋拉通宵最後朝早就收穫一個可以隨時變第二個人格嘅女朋友到時想玩咩女都可以叫佢扮
咁玩法好快懷孕
同Sunny 單野一樣, 越道歉越比人屌
呢度阿妹仲正過老母雖然件衫係阿婆款但唔講根本唔覺
從來都係人着衫唔係衫着人
https://www.youtube.com/watch?v=FNyXyvPuSAU
【推しの子】第七話『バズ』WEB予告
https://www.youtube.com/watch?v=FNyXyvPuSAU
【推しの子】第七話『バズ』WEB予告
wadiu 開眼喇
d buff 開始黎喇
加奈頂住呀
有無大肚圖

依家唔興出wallpaper ?
有冇人可以用四重加密解釋下點解aqua會拎住上機
同赤音做愛
影sex tape
https://opinion.cw.com.tw/amp/article/9659

作者 鍾函芸

去年5月,英國專為素人解決感情糾紛的實境節目《傑瑞米.凱爾秀》(The Jeremy Kyle Show)中的男嘉賓Steven Dymond,因在節目中的打擊太大而選擇自殺;今年5月,南韓戀愛實境秀《羨慕就輸了》中的女星金宥真,因被挖出黑歷史而嘗試服藥輕生;英國實境秀《愛之島》(Love Island)在2015年節目開播後,陸續有多位參賽者因參加節目受到關注,產生情緒上的問題和壓力,選擇結束生命。據英國媒體統計,自1986年以來,已有將近40個人因參加實境節目而輕生,數字令人堪憂。

Aqua應該唔使po吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞