有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (3)

975 回覆
8 Like 1 Dislike
你同佢講無就轉broker睇下會點但係vantage又真係幾好用
每日抽獎
即係依家用VANTAGE 買黃金會收息?
當頭寸過夜會發生什麽事?

如果您買入的貨幣息率高于賣出貨幣的息率,您就可以賺取利息,由券商直接支付至賬戶;不過,如果您賣出的貨幣息率高于您買入的貨幣息率,那麽券商將從您的賬戶中扣除差額利息(即支付隔夜利息)。

需注意利息可以是正數或負數。利率差是貨幣對之間的利率差異。假設您想買入歐元並賣出美元,我們假定歐元的利率為4.5%,美元的利率為3.7%,則利差為0.7%。

延期費用是券商從客戶帳戶添加或從中扣除的金額。

請記住,這可能是每晚幾美元,甚至高達數百、數千美元的費用。

我開mt4 swap free account唔使唔知遲啲使唔使
邊有可能幾千
如果我BUY & SELL 各20 LOTS 會唔會出事
唔會啦,除非核戰
會唔會計到過一晚成本會幾多到
swap calculator
問左CS 佢地話我ACCOUNT 係SWAP FREE
唔知堅唔堅
唔肯定可以開個0.01過夜睇睇,再唔係嘅就開多個新swap free account
啱啱我都收到呢個email,問問cs先
係咪有telegram group?
盡量小心啲加group加嘢
pm me睇下,我都唔知佢咩offer
金就快收過夜費
轉咗用https://newyorkcityservers.com/vantage-vps

呢間,可以set斷咗/關機會自動重開mt4/mt5+有email通知我個plan 50美4c 8 ram 連vantage 2ms以內,trade 夠100 notional calue就可以claim哂50美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞