有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (3)

975 回覆
8 Like 1 Dislike
好問題應該係usd,咁計法上面應該啱,過夜仍然係swap free
mt4個swap fee係 fake,佢有寫但係應該無收,我用15號嘅balance加埋今日嘅profit,啱啱好無計到個swap fee大家可以試下用琴日個balance加今日profit/loss就知計唔計
迷題終於解開
不過唔知月尾張單會唔會收返
啱啱都搵緊不過唔知有無hkd account唔想換美
巴打唔整pro ecn啦?岩岩先比你推入坑
要5萬美,開唔起
如果真係收嘅,一係轉啲strategy去day trade,一係轉broker
Double profit 係咪要用左平左倉先得
用左一張之後落單再用多張再落單
最後平晒倉 三張得到一張收到錢
最好用完一張回咗錢,再用
原來有delay
搵d低點差/固定點差穩陣d,好似頭先咁出消息
又會有broker又食人價
不過vantage又真係幾好用 support hkd出入錢,每日又有抽獎,又有得claim 50usd上限嘅vpscs又好快

屌仲以為當初揀咗swap free ecn,拿拿聲開多一個swap free ecn先
開咗swap free account mt4個度照有show swap fee照用舊個個先
Vantage 個網更新左多左個missions
Vantage係會追收返啲錢
如果早佢一步出晒金仲追唔追到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞