有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (3)

975 回覆
8 Like 1 Dislike
會唔會時間長先有
你係唔係已經揀咗swap free ecn?
我5lot 都無收到
而且個SWAP FEE 唔係負數係正數
SWAP FEE 正數果個係SELL己平
仲有SWAP FEE 係負數果D仲揸緊
但我又唔覺條數有比多我
不過如果佢唔扣我負果D SWAP FEE我已經好感激
想問下tradingview
同broker實際既市況係咪會唔同?
橙點2個位對我黎講好重要,但一入mt4就完全唔同哂,搞到我當時傻左
利申: EURCAD黎
有時mt4報價唔同tradingview
TradingView係有啲問題
哦哦,我用返d大broker既數據即刻一樣
我之前係亂咁簡排第1既
不過呢個情況影響唔大
免費有得睇唔貪心了,好過d港股/期貨有delay
有啊做咩,呢個ea我唔點睇的
馬丁類都係細資金慢慢run
用1000美一個月賺10%就夠,當幫補下vps
我發覺用vantage開單有d問題 可能因為我用ecn個currency後面有加號 個ea detect有問題 有時開得一個pair 睇下你用邊個broker
你係自己掛ea?
無叫條友比dooprime既模擬ac你跟?
聽講用其他broker係會開單有問題
利申: 用icmarket
明德,XAU固點0.15都幾正,出入錢fixed rate 7.8,又唔使經credit card,3月嗰陣搬倉拎左回贈,最緊要出入錢快
唔同data source 會有少少分別,不過差少少可能係幾點
無得用ea
沽左都蝕?你又咩位做單?
我用果間都未試過收呢d錢,淨係比佢收點差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞