睇咗咁多年NBA 邊個moment最令你激昂

447 回覆
173 Like 28 Dislike
唔願意接受現實
個雞係吹得差 但根本冇話偏邊一邊
要捉啲細嘢 不如吹撚左勇啲moving pick先啦
基本上每一個進攻都犯 睇到興
Spurs - The Beautiful Game
https://youtu.be/T3y7cWmoBCI
墜機
Part 2 (NBA Finals)
GDP成功復仇熱火
個年馬刺啲ball movement真係好深刻好好睇

https://youtu.be/kAJ-hvRDMX4
Anything is possible
人地jb 就真係單啦 一堆落選秀 dirk攞啲咩黎單啊兄弟
又唔係話佢為總冠軍而生,唔洗咁harsh 既
雖然以加個個都好射得好勁,但就係冇佐以前個種純射手射入3分好似出大絕個種feel
真係5個位都有自己既點去睇
現代籃球效率高節奏又夠快,但就係無以前個種感覺
同感
10 勁好睇
唔單只Kobe , 加嫂都勁撚硬淨,報番08 年比kg打到變玩具既仇
當然kg本身都下滑咗
馬刺時期,大手怪playoffs一人帶隊炒KDcurry宇宙勇20-30分,再比勇士斷腳,反cup,贏埋總冠軍
咪玩啦Ching 勇士就真係個總裁造出黎啦!如果唔係,16年勇士入到final咩?對雷霆個d highlight 自己去睇睇先啦。唔係話撐邊隊,不過你講造馬,勇士一定最大嘅得益者!
勇狗俾我騎3:1翻盤
收皮啦,輸就認啦做做做siu4人
Kidd唔係hof級數?
藍波係咁叫暫停去廣告,谷鳩氣
個年真係好完美復仇成功

睇上幾個comment都係認真mode 然後睇到你呢個 差啲標眼水
發覺Ching講嘢都幾好笑,16年勇士輸咗同搞死NBA發展有咩關係啊?相反係勇士帶起嘅三分潮流,搞到連啲中鋒都要射三分,一啲熱血都冇,觀眾覺得悶,收視先低
佢彈起身就係news姐
你彈起洗乜同人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞