睇咗咁多年NBA 邊個moment最令你激昂

447 回覆
173 Like 28 Dislike
見到都嬲 死仆街 都唔明點解咁多人鐘意佢 條友仲要成日扮好人 睇到好噁心
呢球之前係平手

JB 入嗰球只係追成平手
你唔提 d人都唔記得
2018 wcf game 7
黑撚到癲
勇迷最中意話火箭連炒n球3分 有睇場波就知 第3節勇士落後十幾分裁判簡直全力執行order 火箭好多球3分比人打撚哂手唔吹 green looney多次moving screen走防守者比勇士入左幾球3 分 最記得連個英文旁述都睇唔過眼話係moving screen 勇士就咁追番上嚟
最後搞到火箭咩momentum都無哂 game 7自己主場比人咁樣搞 個個都嬲撚到癲係咁同球證投訴 波都專心唔到打 最後輸撚埋 場波睇到想嘔 你隊波都已經宇宙勇嚟 仲要咁樣靠黑先蠃cp3傷出嘅火箭 屌
Kawhi如果無咁多傷
一定有機會入歷史top 10
Rose勁嗰時我連波都未睇
淨係知佢呢十年傷到mvp變到普通人咁
但係即使我對佢全盛期認識唔多亦唔係佢fans
嗰場我都喊左出嚟 好熱血好感動
記得嗰場完左之後我諗番起有人搵佢影相話佢係MVP, the chosen one佢係會回not anymore, I wish
再睇佢interview嗰時忍唔住流下男兒淚喊住口話 I work my ass off everyday man 我都即刻喊左
Availability is the best ability
殺火箭果球先係一切既開始
今年俾人黑8 我覺得佢未還哂佢ZIP腳既仆街史
屈到仆街

當年贏猢
最強之矛 VS 最強之盾
foj block 9 2姑果下先經典

果年真心respect FOJ 幫騎士拎冠
但之後2年俾勇士贏返2年
Michael Jordan
果陣好似去台灣做野
成班同事係OFFICE 鳩叫
公牛時代 MVP Rose

NBA 最愛嘅偶像
賽前就話小牛成班老弱殘兵 安老院 贏咗FOJ又話唔係
真點二當家butler賽季報銷
其他人表現都已經下滑
再講 個年小牛戰術多數由Dirk去啟動
咁都唔係單核
好多年前Vince Carter南網作客速龍係咁比人噓跟住超遠3分追平ot再係ot2接alley oop入樽反cup

呢d死強姦犯
kd入勇士

kyrie轉隊
當年返緊工睇live 有幸目睹呢一幕

2014 sweetest revenge
2017 天皇山之戰
17,18佢地連攞2年,加上d勇迷太臭串,終於輸。本身已經連續4年都係勇vs騎,終於有另外嘅隊攞冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞