睇咗咁多年NBA 邊個moment最令你激昂

447 回覆
173 Like 28 Dislike
班太監係咁

贏完傷兵滿營嘅熊就串柒柒笑9人

熊至少用實力上西二 湖人就用罰球入季後賽
又唔係湖人d人整傷佢地嘅,咁都有得好講,建議你要求NBA 兩邊都full team先比打
15勇贏完之後其中一句名句係
「傷病都係實力一部分」
呢個SERIES係比球證吹走左個冠軍
成個MOMENTUM 由勇士吹撚翻去騎士度
當然唔係呢個比賽就唔會簽KD
唔會有之後既兩連霸
勇狗d理論就係永遠都係人地錯,輸就係有黑哨,贏就係我地自己勁,其實咁樣唔洗討論,勇士最勁啦,Curry歷史第一!
咁我可以話球證吹走雷霆個final?
Curry一個後手送走個冠軍又怪人地
吓 我幾時係勇迷
無黑哨洗鬼game7咩
講緊你地班太監個態度
贏隊傷患嘅熊之後串柒柒笑9人
個個都講黑
有無片可以講下點黑
上面先講完
整張圖出黎睇下點黑法都好呀
就咁得把口講
都係個句,兩邊都有偏雞架啦
成個Series敗因點睇都係Curry+Barnes Chok大D
Curry發揮正常都根本唔會有G7
更何況G7佢咁柒
次次提返都會想喊,好想知巔峰既rose係有幾快幾屈
自己上youtube 揾都揾到啦

或者自已重新睇一次full game
我有話你係勇狗?自己衝出黎柒喎Ching 我唔想知你咩粉邊隊啦
當年G5/6/7睇live
係G6 Curry有兩個犯規有D爭議
輸咗比人串就預咗㗎啦,加上灰熊個brooks自己串鳩人地先,輸咗比人串翻轉頭就唔得?咁玻璃心翻去單機啦,比咩賽阿? 冇嘢好講就扯去講第二度,講咩態度?你想發表咩呢?

唔好輸唔起啦,雖然係73勝嘅總亞軍,但已經成事實,你再點屌黑哨都唔會重賽㗎啦
上面利申過:肥仔水fans
多撚餘啦 你依句可以套用喺好多人身上
我完全唔覺得佢係有鬥心嘅人
反正我淨係知 4冠4fmvp 同4冠2個fmvp (西區冠軍fmvp) 咩叫痴林書豪果啲先叫痴啦係咪啊 同埋講真睇罰球數大家差唔多邊度做馬啊 你話熱火06年果場就話做馬姐 邊個輸唔撚認啊
73勝亞軍
死撚要騎劫個post係度嘈 事實就係73勝亞軍
Btw Rose 50分真係好撚感動

當年現場睇好熱血
本身都無話討厭邊一隊,但係啲勇狗真係好撚煩。
Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞