睇咗咁多年NBA 邊個moment最令你激昂

447 回覆
173 Like 28 Dislike
我覺得收視低嘅主因係裁判太垃圾
AI跨過Lue個下
They do have a timeout
Decide not to use it
Curry way downtown
James catches, puts up a 3
Won’t go
Rebound Bosh
Back out to Allen
His 3 pointer
Bang! Tight game with 5 seconds remaining.

Btw, 好似喺2020年,NBA評選過去1個decade嘅Top 100 plays,呢球係第一。
個陣上lecture直接叫咗出黎 之後被lecturer睥住
其實係 幾可惜
邊間小學?
當年睇mj 對magic 空中轉手過左佢果球
Magic 係之後訪問講番依球果陣 直頭真係跪係到拜
話未見過咁癲既騰空
呢個真係100分
比人推走果下冇還拖就知咩料啦
講得核起碼要hof級數
嗰班極其量叫幾好嘅role players
想知NBA點樣做到榮叔球pull up 3?
又點樣做到Curry自己後手to?
我反占都覺得你on9
專登踼人春袋都唔使停賽點知勇騎時佢做同一樣嘢又停佢賽,根本聯盟要捧勇騎重記得好多判決有利勇士,雷霆氣勢返緊嚟追分裁判就會幫手stop
2015快艇對馬刺game7
波叔有隻腳拉傷都照打
最尾仲要絕殺埋
https://youtu.be/0qLf3em1uIU

My boy JaVale McGee
有幸睇live
勒幫炒咗之後又叫波
以為又要傳出去比佢射
果時佢3分不嬲麻麻
以為輸緊
傳比allen以為佢會兜番比勒幫
點知咁大心臟自己起手

咁搶口
其實ki果球都好屌
單打currry
講真比勒幫進攻真係冇信心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞