睇咗咁多年NBA 邊個moment最令你激昂

447 回覆
173 Like 28 Dislike
Zaza
勇狗收皮啦!冇黑哨,勇士final都入唔到啦!好意思叫人睇replay?咁你唔去睇翻西決replay? 勇士一堆插眼撩陰、moving pick,唔講? 輸咗就輸咗啦,技不如人仲要輸唔起,好撚難睇啊!
Ching 你真係9唔搭8㗎喎!唔夠人講又扯去講其他嘢?自己講緊16年,又講咩痴冠?4冠4fmvp都叫痴?咁curry4冠1fmvp叫咩? 我就唔係foj fans,不過睇唔過眼d勇狗輸唔起先出聲!

利申:金塊肥仔水fans
let's go hawks
final咪就係1:3大逆轉囉
唔好講如果論啦,如果冇轉隊?如果冇好隊友?講如果?? 咁不如講如果你打NBA啊,mj都比你砌低啦

咁而家事實就係人地真係4冠4mvp4fmvp阿嘛!

至於講人品,睇打波姐,我洗唔洗查埋人地係咪身家清白先睇得阿?唔通人品好會對技術有影響咩?

咁kobe衰過強姦點算?
笑死
係咁有骨氣當初就續Barnes唔好簽KD啦
Wiseman依家都已經唔係勇了
你要屌黑哨嘅話,咁點解唔屌勇士西決黑哨先?

定係勇士成個play off就0黑哨?

你咁執著黑哨搞到勇士輸嘅話,建議你寫信比銀仔要求重賽啦,等勇士有機會拎翻73勝冠軍啦
We believe

雖然之後的We still believe輸鳩咗
呢啲嘢簡直要同佢起返個強姦銅像記念吓
入黎都係諗起呢球
全靠馬利安守住LBJ
最後變林輸豪
成堆勝利湧狗真係好撚煩 輸咗N個籍口
一線鷹
最後都痴到戒指 點輸
打火箭廢到
年年final 輸咗嗰個都話黑哨,建議嗰d人去做球證啦
但攞大約 其實佢打得最好係黃蜂嗰時
https://youtu.be/Jnle-0cHwxg

最記得呢個系列賽, 完全冇表現
咁kobe衰過強姦點算?
============

佢咪落咗地獄囉
你把口又唔好咁衰 我純粹發表打波同人品冇乜關係姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞