(公屋冇自己房)廿歲女連換衫嘅空間都冇

795 回覆
2883 Like 148 Dislike
絲打加油 睇字都想脫離窮閪思想地獄
唔識搶資源都得罪你
大陸女最識開源搶資源 你快啲去瀨

有個閪就可以二次投胎
輕鬆

(當然要吊高少少嚟賣唔好扮到咁隨便,屌呢啲野自己識啦)
你黎我度,我有多張床,重可以每個月比幾千蚊你洗,要幫手做家務
比心機改善生活 首先自己搬左出黎先
大學炮房群交盤
養老金
傳統觀念覺得生仔有係完整家庭
似係作啦
出完個post就潛水
我知你住邊隻公屋

我都明
識人都係女黎 2個呀哥添
其實肯間細個廳可以有3房 但房好細 廳都細
同埋唔會格聲 好應聲
單人床 同枱仔完 好過無
同女會無衣櫃 要放床底

但睇怕你老豆唔會出錢整

同最緊要係心態 我果位朋友住得好開心
可能佢同屋企人關係好 住到唔想走咁
不過結完都係搬左 仲要3房
心態好緊要 果個朋友係好樂天 無聽講佢因為屋細唔關心

咁你要盡快搬
打扮都要錢既
樓主窮到咁都唔方可以點打扮保養😅
黎我屋企換
床單換換衫

警告:
呢個post好大機會係記者朋友作故仔畀自己交稿

佢而家應該cap緊大家啲留言,想上報記得揮手
我好明白,老豆老母好似野人咁。完全係感覺行先。唔識分咩係對定錯,一唔夠人講就會話邊個邊個都係咁喇,個腦好似唔識得獨立思考咁。我有時都懷疑佢地係咪npc黎。
你應該慶幸你係女人,呢方面易好多
癲到
你咩樣咩身材 我一個人住兩房私樓

留tg 正嘅租金一次性交一年
舊時連登啲人都正正常常,近年愈來愈多呢啲人,生為男兒但又無力上游,然後就日日話港女做人好容易,可以賣閪 廢事駁,根深蒂固
廁所連住廚房即係點
低質 P牌新AC屌佢老母臭閪
有冇樣? 有咪識個男朋友一齊住
點會
4人家庭都可以派1B
得3百零呎, 咪又係間到有間房係無窗同無得一人一間房
樓主我明你感受
冇自己房又冇私隱又做唔到野
我都係一時興起自己搬咗出嚟住劏房
係就係有時會孤單咗啲 不過情緒好咗唔少之餘 成績都好咗 同屋企人關係都好咗
我明白錢銀係好大concern
或者試下報啲scholarship / 問學資處借 non-means
又或者試下問大學申請special reason住hall
祝你好運 共勉
因為生仔可以快d上公屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞