(公屋冇自己房)廿歲女連換衫嘅空間都冇

795 回覆
2883 Like 148 Dislike
ok
笑死,而家啲懵撚打手原來興亂鳩咁屈人

樓主開完post之後到而家討論咗成25頁都冇上過水
交咗稿就係神仙

唔覺得佢有接觸過屋企人以外嘅人
唔知而且上面啲會員唔似樓主咁肯定係記者
只係說明呢個post特別吸引P牌參與
但洗手盤喺廁所出面,即刻廚房果到
沖廁仲要唔係撳,係拉繩拉落黎
王師傅
都幾搞笑連登會然平時成日屌d女靠男人養做垃圾港女,點知原來嚟到呢啲post都冇乜實質野講,反而又叫返人搵個有錢仔、二次投胎
早d同人夾搬出黎,咁嘅屋企人害你一世
我唔算有錢,都係公屋
但老豆老母好錫,細個digimon有十幾部 gb gba gbc gba sp ps dc ps2 ws差唔多乜物質都有
但我唔係想講太多物質係好,而係你家人識點去愛你
雖然我兩老係over左,但我大左揾到食都會孝敬佢
佢兩個只會將最好嘅俾自己細路

做人老豆老母真係要考牌
唔識錫唔識教真係唔好生
生黎為左養自己又唔俾資源好自私
換衫黎睇下 好快買到樓
妹妹加油 佢地睇死你 你更加要爭氣
有冇諗過生完要養係責任黎架
樓豬都冇自貼
點知係咪豬閪
仲邊有以上待遇

建議使用不推文回覆

加油,做partime住劏房或夾租
或者借non means走人
先苦後甜啦
只適用於中上等級
Karen 咁款炆d
讀大學都已經好多出路唔留係屋企啦
最基本住hall就算唔住都屈蛇啦 屈到去人地U都仲得
其次做下parttime自己搵人係大學附近夾租都仲得
溫書就係大學拉把溫到夠先返屋企
個垃圾屋企就淨係用黎過夜洗衫當佢酒店咁
你住公屋讀書grantloan基本啦至少讀書期間無財政壓力
其實好多方法減少垃圾家庭對自己既影響 睇你做唔做既姐
而家生活成點
係咪好爽
咁你咪一樣係未搵到小甜甜先繼續番工
其實男仔冇自己房先最慘
想知再講
公屋無房+1
換衫自己入廁所換啦
基本都係一樣
放棄狀態
你係女已經好好架啦,搵條唔窮嘅仔就搬得出嚟

唔計靠男人,你夠錢咪搬出去住囉,好多唐樓講緊8000一個月已經好夠住
唔夠錢咪試吓利用屋企最少嘅空間創造自己嘅私人空間囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞