[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
留名
博命搵緊有無漏遮點

搵左成粒鍾都搵唔到
算你好彩
香港有冇實體老正賣? 淨係喺影音鋪見過一兩隻舊嘢
以我今日去既哩間,初步睇黎個市場賣點在於製作幾認真,除左個封面爆爆地格同啲碟質素差啲啲外,其實以$10黎講真係無撚敵

而最令我驚訝既係裡面五隻都冇廣告冇水印,我仲未真正搵到啲片源係邊,但我今日入左兩間,睇埋另一間睇下係唔係都係冇廣告水印先再講

中文字幕係我第二個驚訝既地方,本來諗住啲字一定雞乸咁大隻,仲要用啲睇唔到既痴底字,屌佢老味估唔到連字幕背影都有埋,大小清晰 但都係嗰句,仲未諗到個片源係邊

大家一直以黎既問題:乜仲有人會去買甜碟既咩
應該可以為你地解答左一半

一間我會估計下個成本係幾多

未Follow同Like我既,歡迎得閒睇下我平時做左啲乜鳩野出黎
https://www.facebook.com/av.hagoromo/
https://www.instagram.com/av.hagoromo/
你地覺得賣碟嗰個睇得AV多 定我睇得AV多 我都答你地唔到 但除左新品同中字外,仲有幾個區既分類,有啲我偷拍唔到,影到都盡影,例如哩個人妻系列!

你老味,中間嗰套係咪七十路黎 已經唔係人妻系列,應該開多個老人區

仙人請問70路右邊果隻係邊個黎

BJD38小笠原祐子
香港有冇實體老正賣? 淨係喺影音鋪見過一兩隻舊嘢

冇乜,要去信和訂
你地覺得賣碟嗰個睇得AV多 定我睇得AV多 我都答你地唔到 但除左新品同中字外,仲有幾個區既分類,有啲我偷拍唔到,影到都盡影,例如哩個人妻系列!

你老味,中間嗰套係咪七十路黎 已經唔係人妻系列,應該開多個老人區

正確來講係80路
講起以前葵廣2樓都有鹹碟買
以我今日去既哩間,初步睇黎個市場賣點在於製作幾認真,除左個封面爆爆地格同啲碟質素差啲啲外,其實以$10黎講真係無撚敵

而最令我驚訝既係裡面五隻都冇廣告冇水印,我仲未真正搵到啲片源係邊,但我今日入左兩間,睇埋另一間睇下係唔係都係冇廣告水印先再講

中文字幕係我第二個驚訝既地方,本來諗住啲字一定雞乸咁大隻,仲要用啲睇唔到既痴底字,屌佢老味估唔到連字幕背影都有埋,大小清晰 但都係嗰句,仲未諗到個片源係邊

大家一直以黎既問題:乜仲有人會去買甜碟既咩
應該可以為你地解答左一半

一間我會估計下個成本係幾多

未Follow同Like我既,歡迎得閒睇下我平時做左啲乜鳩野出黎
https://www.facebook.com/av.hagoromo/
https://www.instagram.com/av.hagoromo/

片源如無意外都係來自台灣個堆賣網上AV嘅網
仙人
徙手打格
仙人有冇買過正版?
仙人
btw聖誕禮物試過抽到隻 勁撚低清 睇左兩三分鐘就冇再睇
七十路
估唔到仲有呢啲咸碟檔
仙人
btw聖誕禮物試過抽到隻 勁撚低清 睇左兩三分鐘就冇再睇

聖誕禮物
lm
最重要既時刻又到,我已經轉番到MP4 大家一齊研究下,記住只屬研究 研究完就刪除喇

KAWD-829中字研究版

仙人有冇買過正版?

點會冇 多過你地加埋先
強貼留名 , 中文字幕 咩番號 ?

等我搵下台灣果堆出左未

正確來講係80路

有無more

正確來講係80路

有無more

More 80?
檔野個老細同你一樣都係對av出於愛先咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞