[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
忠告:本文章只屬學術研究,請大家支持正版或數位正版,如R18

大家都成日留意新聞,個個月警方都倒破XX色情光碟場所,但次次破完又復活,而大家都一定會問:乜仲有人會買碟咩?買既都一定係啲阿叔阿伯!

今日我出去傾完野時就唔覺意經過哩啲甜碟場,我第一次入去應該係中一二,嗰時係有人係出面睇場,自己揀完就自己放低錢係個紙箱度

到底而家係點樣呢?同埋佢地點解仲生存度?到底個商機係邊?

LM
除左租同人工 近乎無本生利
我諗大家經過都會好奇望兩下門口,次次望親都總有一兩個或更多既客,咁入面到底係點?

入面果然係中老年比較多,好似我哩啲廿幾歲既入去真係好少,甚至冇!

一入去就係「新品區」,我即時查閱我腦海既資料,「新品區」大約兩星期內既片黎

「新品區」對面就係大家都成日求既「有碼中字區」 仲要全部都係劇情片黎,例如未亡人、NTR之類啦,自己放大啲圖睇

中字區大約佔個場既六分一,一間會有開碟文,我會分析下啲碟既質素,片源估計
你地覺得賣碟嗰個睇得AV多 定我睇得AV多 我都答你地唔到 但除左新品同中字外,仲有幾個區既分類,有啲我偷拍唔到,影到都盡影,例如哩個人妻系列!

你老味,中間嗰套係咪七十路黎 已經唔係人妻系列,應該開多個老人區
賣幾錢一隻?

$10隻 $100 11隻
望完個人妻區,我再走入啲,當然甜碟場成日叫既「四仔冇格仔」,所以「無碼區」一定有,但啲封面同平時一樣都係唔多吸引

你老味,上張圖就七十路,今次張圖我返到黎望番,底數上黎第三行中間嗰度,嗰件野好撚似私煙 仆街唔信試下放大黎睇
more
我揀左六隻......兩隻中字,兩隻步兵,兩隻騎兵,但其實我都有 當然標準黑色膠袋係唔少得

搶佢生意
依家仲有人買老翻🤔
幾錢隻
有無同老闆交流心得
幾錢隻

開碟文黎喇 正話數數下原來係七隻,唔係六隻 大家所見甜碟由三樣野組成,有前有後既封面(但解像幾差 )、膠袋、碟

幾錢隻

SOR 自膠
不過十蚊隻都幾抵
live咗
博命搵緊有無漏遮點
留名
身為一個AV研究者既我,對AV既要求當然好高,以下我會就住片質、封面、包裝、碟質、中字準確率去比分,正皮 & 負皮

下圖開碟既AV資料:

発売日: 2017/07/07
収録時間: 120分
出演者: 姫川ゆうな 麻里梨夏
監督: K*WEST
シリーズ: —-
メーカー: kawaii
レーベル: kawaii
ジャンル: 女子校生 学生服 乱交 キス・接吻 フェラ サンプル動画
品番: kawd829

影片內容一小部份既圖 我已經即場用我隻仙人之眼去揀啲冇封殺既片

甜片場買既中字版本
睇到呢個post
先醒起之前有d片揾唔到seed
去左dmm買
其實應該入呢d鋪揾下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞