[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
今日經過某好多老翻av嘅商場,見到多咗好多後生喺老翻av鋪入面(平時經過都唔覺有咁多人流)
究竟係咪啲巴打睇完仙人post走去實地勘察

真係掃場又關我事生意好又關我事

咁個場真係旺咗

真係旺咗好多咩

多咗後生,我有理由懷疑係巴打或者CD-ROM睇完仙人post去考察
睇完我踩場後 得閒既順便睇埋我寫既故

我老母係一名AV女優

https://lihkg.com/thread/334315/page/1

仙人,搭單一問,日本有冇出4k av?

我老母係一名AV女優

https://lihkg.com/thread/334315/page/1

好似係未有
今日經過某好多老翻av嘅商場,見到多咗好多後生喺老翻av鋪入面(平時經過都唔覺有咁多人流)

咁個場真係旺咗

真係旺咗好多咩

多咗後生,我有理由懷疑係巴打或者CD-ROM睇完仙人post去考察

係邊到
lm

咁個場真係旺咗

真係旺咗好多咩

係邊到

唔開名啦,廢事個場被掃
一打開拎隻碟出黎時,隻碟竟然係Printable Blu-ray黎 隻藍光碟既製造廠應該係一間叫Senhodrong出,當然啲品質都係比較差

影評呢
仙人爛尾喎
仙人爛尾喎

又掃場又旺場唔爛喇
仙人爛尾喎

又掃場又旺場唔爛喇

隻Blu-ray未有包膠?

我老母係一名AV女優

好似係未有

有需要睇到4k咁清咩
仙人爛尾喎

又掃場又旺場唔爛喇

隻Blu-ray未有包膠?

等多陣先

真係掃場又關我事 生意好又關我事

咁個場真係旺咗

真係旺咗好多咩

睇完post都去左一檔考察下

咁有咩結論

追求質素都係乖乖地比返月費做會員
反而有丁開既女優轉左公司出單品
可以比10雞試睇下先
大家估下我下場會去邊踩場挑機

歡迎留意我FB IG 可以搵:av.hagoromo

仙人玩轉香港嘅成人市場

本人不負責任何掃場或旺場帶來嘅後果
跟住到最後既藍光開碟,隻碟一打開果然開始有賭場廣告

再打開黎睇下佢咩料啦,原來都唔係高清 呃左我三十蚊

跟住到最後既藍光開碟,隻碟一打開果然開始有賭場廣告

再打開黎睇下佢咩料啦,原來都唔係高清 呃左我三十蚊

Seed 呢
搭單問仙人,大橋嗰幾套無碼,除左慟哭女教師同花魁呢兩套有出過中字之外,其他幾套有無?

感謝
留名先
搭單問仙人,大橋嗰幾套無碼,除左慟哭女教師同花魁呢兩套有出過中字之外,其他幾套有無?

感謝

有時唔知嘅可以上alabout對,搵1pondo carib 大橋哩啲關鍵字就得
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞