[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
睇完封面,當然要睇最重要嗰樣野 ,就係隻碟 我本來以為佢地會用Mitsubishi既DVD,可能係我太天真 但都唔算太差...既,但同Mitsubishi既DVD品質相比下係唔合格

但又係考慮到十蚊隻既關係就算啦 不過我係AV完美強迫症者

隻碟:

仙人一路睇av一路食薯片?

唔好打咁多飛機 你放大啲黎望下

個袋手抽位黎
咁都睇錯
睇完封面,當然要睇最重要嗰樣野 ,就係隻碟 我本來以為佢地會用Mitsubishi既DVD,可能係我太天真 但都唔算太差...既,但同Mitsubishi既DVD品質相比下係唔合格

隻碟:

逐粒lin人手打格?
有冇高橋聖子?

隻碟:

個袋手抽位黎
咁都睇錯

應該係張枱似薯片
有冇高橋聖子?

咸濕仔!
一開係咪都有賭場?
緊張既時候又到 會唔會貨不對辦呢 會唔會根本睇唔到呢 會唔會唔係中字而係波蘭文呢

哩套野我睇左幾次,竟然冇廣告 為左再確定真係冇廣告,一間再開多隻黎睇,但啲中文字幕係準確,應該係台灣翻譯組去翻譯
逐粒lin人手打格?

哩啲咁簡單既野難唔到我
畫質好似好清
留名
DVD, 720?
屌 正
想儲東京熱係咪應該官網買
做咩會有七十路同私煙AV巴打唔買埋佢哋寫個報告
快快講紗倉
強貼留命
支持仙人
正所謂「道高一尺,魔高一丈,仙高一里」 ,係開箱既哩段時間已經轉番做MP4數位版,遲下比片大家一齊研究下 大家研究完就記得刪除喇

為左睇下佢片源係乜,資料係乜,當然要用Format Factory睇下係乜頭乜路啦

係Format Factory我地睇到段片係標準DVD既解像度:720 X 480,16:9,Frame rate係29.970 FPS,都係屬於標準DVD規格

而Bit rate係4045 kb/s其實已經算唔錯,係網絡影片黎講唔算太爆格
正評係比你夠膽有相睇
正評係比你夠膽入去影相
高質post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞