[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
間野係邊

香港某處
我見有d係就咁燒返上網dl果d就算
片頭仲有網上賭場上線
為左去確定啲片真係冇廣告 一間會開埋三上悠亞黎睇 今日我入去見到啲Demo片都有桃花族既logo,到底啲片源邊度黎

啲片既質素:

唔錯,但哩個世代仲DVD真係...

見到半熟工房嚿布雪係笑撚咗
有無巴打試過入去抄d碟number之後唔買出番黎
強貼留明
最重要既時刻又到,我已經轉番到MP4 大家一齊研究下,記住只屬研究 研究完就刪除喇

KAWD-829中字研究版

片源應該來自台灣壓片公司?
其實有唔少片商係搵台灣公司去壓片出碟
例如特攝片商GIGA就應該係其中之一,屌你官網都未正式有得買,支那私底下就已經有得買仲要十蚊人仔就有,我買正版就5400Yen

而近期點解好多新片都會delay幾星期先出到係因為台灣個邊出左問題,搞到全部推後哂
好懷念
同埋想講多樣野
屌你依加啲中字做得好撚hea,應該關量太大事

1. 好多譯錯
2. 經常出現成段對話唔譯
3. 老作意思
此報告圖文並茂甚是詳盡
正皮
仆街,睇黎做得好認真

DVD個選單竟然可以用 仲運作正常

仆街,睇黎做得好認真

DVD個選單竟然可以用 仲運作正常

片源應該來自台灣壓片公司?
其實有唔少片商係搵台灣公司去壓片出碟
例如特攝片商GIGA就應該係其中之一,屌你官網都未正式有得買,支那私底下就已經有得買仲要十蚊人仔就有,我買正版就5400Yen

而近期點解好多新片都會delay幾星期先出到係因為台灣個邊出左問題,搞到全部推後哂

仙人
留名純粹學野開下眼界
R 18 d 片買咗會唔會過期唔比睇 ?🤔
R 18 d 片買咗會唔會過期唔比睇 ?🤔

有分7日鮮同永久
留名
留名學野
Live!
你地覺得賣碟嗰個睇得AV多 定我睇得AV多 我都答你地唔到 但除左新品同中字外,仲有幾個區既分類,有啲我偷拍唔到,影到都盡影,例如哩個人妻系列!

你老味,中間嗰套係咪七十路黎 已經唔係人妻系列,應該開多個老人區

仙人請問70路右邊果隻係邊個黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞