[仙人踩場] 走過香港老翻甜碟場

403 回覆
968 Like 7 Dislike
留名
more
留名
睇到呢個post
先醒起之前有d片揾唔到seed
去左dmm買
其實應該入呢d鋪揾下先

上R18買啦
我揀左六隻......兩隻中字,兩隻步兵,兩隻騎兵,但其實我都有 當然標準黑色膠袋係唔少得

仙人手指公有咁大舊月牙

係咪身體健康既象徵
D片咩質素?
睇到呢個post
先醒起之前有d片揾唔到seed
去左dmm買
其實應該入呢d鋪揾下先

上R18買啦

一隻差唔多1000 yen, 同埋r18 唔齊
我地一齊黎望下張封面紙,張封面紙係一張大約A5既紙黎,張紙應該有80g,而上面既印刷當然係差 但印刷既墨水我測試過係防水,睇品質印刷應該係用HP或Canon機印

封面印刷遠睇算清楚,但近少少睇就唔得 基於價錢平,都接受到,但我哩啲對AV有執著既人就一定唔得

評分:

等睇封面同內容不乎
究竟中字區d中字係咩人翻譯上去
好似本田岬個套,網上面搵唔到中字
點解有D封面有著衫有D唔著衫
lm
正評留名
皮已正
留名學野
睇完封面,當然要睇最重要嗰樣野 ,就係隻碟 我本來以為佢地會用Mitsubishi既DVD,可能係我太天真 但都唔算太差...既,但同Mitsubishi既DVD品質相比下係唔合格

但又係考慮到十蚊隻既關係就算啦 不過我係AV完美強迫症者

隻碟:

Live
睇完封面,當然要睇最重要嗰樣野 ,就係隻碟 我本來以為佢地會用Mitsubishi既DVD,可能係我太天真 但都唔算太差...既,但同Mitsubishi既DVD品質相比下係唔合格

隻碟:

仙人一路睇av一路食薯片?

隻碟:

仙人一路睇av一路食薯片?

唔好打咁多飛機 你放大啲黎望下
薯片
咁快live左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞