Gordon Ramsay去左美國發展後變撚晒質

177 回覆
541 Like 82 Dislike
食完佢旗下D餐廳後覺得佢係藝人多過廚師
真係好撚難食 佢自己做都廚冇理由QC差成咁
節目效果姐🤣🤣🤣
屌不嬲都好多人唔鍾意pizza加菠蘿
特別係意大利人
得罪講句兩樣野都唔撚夾
屌你兩句又屈鳩我跟風
終於有人講Ramsay係廢
不嬲都覺得佢係做戲多過煮
係佢係識煮 但勁一定稱唔上
之前睇佢fillet條salmon 大嘥到pk
煮嘢嗰陣個身un到好似急尿到賴咁
而且佢旗下嘅餐廳都好普通
同樣係英國名廚 Heston Blumenthal屌打Ramsay
人地對成個廚藝界都有貢獻
做節目唔係以屌人為主題
而係將food chemistry大眾化
有營養有內容
btw 我做緊嗰度有兩個Scottish
Ramsay鄉下都係Scotland
佢地識佢細佬 打heroine打到痴痴地
咁你諗下點解gordon咁失控?

我識gordon Ramsay
成日食佢煮嘅野
佢好撚勁wo
咁pizza夾菠蘿係難食

佢唔鍾意食咪話唔應該加 好正常

你覺得好食咪照食 有咩問題

同埋佢係半藝人架啦 唔係邊有得你屌

事實上佢係煮得又睇得
連登仔好多都文盲
又唔追post睇我講乜又要衝出來柒
垃撚圾

唔止菠蘿,任何水果煮熟/熱嚟食我都覺得好嘔心

同埋我有次唔覺意食到啲熟/熱嘅水果我都真係嘔返哂出嚟

同埋我有次唔覺意食到啲熟/熱嘅水果我都真係嘔返哂出嚟
我覺得pizza無菠蘿好難食
其實菠蘿同pizza真係唔係好夾

因為菠蘿本身個味太搶 蓋過晒其他味
尤其大部分pizza都係番茄醬base
突然再加個勁酸勁甜嘅元素完全冇必要
但佢地只會話你不願面對

根本所有有菠蘿/千島醬既pizza都好撚難食
屌 好唔好食都可以嘈一餐,on撚9
成班菠蘿撚淨識一味講口味
用客觀解釋講點解唔啱全部無視晒
係啦你最威
食撚屎啦

下 邊度有過客觀解釋 全部都係主觀嘢黎炸喎
其實菠蘿同pizza真係唔係好夾

因為菠蘿本身個味太搶 蓋過晒其他味
尤其大部分pizza都係番茄醬base
突然再加個勁酸勁甜嘅元素完全冇必要
但佢地只會話你不願面對

唔好駁啦 比人話跟風
但真你好撚唔夾呀兩陣味
聲大大話菠蘿唔應該/唔夾熱食班撚樣係咪未撚食過咕嚕肉?
你覺得菠蘿唔夾pizza一件事
而家講撚到唔夾pizza就係=唔夾熱食咁成個concept錯撚晒

但事實上食咕嚕肉
舊肉同菠蘿如果同時放入口 都係唔夾
而家講撚到唔夾pizza就係=唔夾熱食咁成個concept錯撚晒

但事實上食咕嚕肉

我最近返煲鼎爺廚房唔知邊集
發現佢話佢老頭子都係唔鐘意咕嚕肉有菠蘿
死啦 由細到大都唔食菠蘿嘅我
又被人話我跟風啦
希望從此啲名人唔好再出黎評論食物
唔想被人話我跟風

但事實上食咕嚕肉

又被人話我跟風啦
唔想被人話我跟風

喂垃圾
你文盲?追po都懶?定係你垃圾得際無腦?
加菠蘿有乜問題 唔好用罐頭糖水菠蘿就無問題,菠蘿酸酸甜甜配咸火腿令成個pizza嘅味道有晒層次感

係有啲人激左啲話咩菠蘿狗也不屌 口味嘅野人人唔同無得拗
弊在好似有啲人認為唔鐘意菠蘿=跟風

追post睇下我講乜啦屌你老母垃圾死毒撚
無人話過唔鐘意菠蘿=跟風
你中文攞u 無腦無logic唔怪你,但你唔好出來柒下柒下好無?
死返出去啦屌你老母

家下我話緊你咩 咁激動做乜柒
你碌上去睇下條撚頭話咩早唔講遲唔講Gordon講完先講就跟風啊
咁急對號入座做乜柒啊你
樓主憑咩覺得人地要追你個1999嘅垃圾post
樓主憑咩覺得人地要追你個1999嘅垃圾post

自我感覺良好

但事實上食咕嚕肉

又被人話我跟風啦
唔想被人話我跟風

喂垃圾
你文盲?追po都懶?定係你垃圾得際無腦?

好激動
我冇講錯喎 無論啲名人講得岩講得唔岩都好
唔好出黎評論 咁就唔存在「跟風撚」
老友 你都冇必要開埋啲垃圾post刷存在感
自命不凡 唯一清泉都唔洗你做得咁辛苦
大家都是清泉
最抵死係你一開始都講隔離post 一黎講啲野 隔離post都講晒
都唔知你開多個post做乜
老友 唔好浪費網絡資源啦
我ok!鐘意食菠蘿多過pizza!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞