Gordon Ramsay去左美國發展後變撚晒質

177 回覆
541 Like 82 Dislike
your pineapple is fucking raw
講到唔鍾意菠蘿pizzza就係盲目跟風
乜撚野白痴logic

你個名好似PIZZAHUT
marco pierre 講過啦
一個廚 上電視仲多過係廚房

Marco Pierre white係真正嘅神
佢嘅食譜簡單得黎正

估唔到咁多人識marco

英國第一個三星米芝連
米芝連三星最年輕得主
Gordon 既師傅
廚房界男神

屌marco賣濃湯寶廣告又係on9
唔使搵錢咩
根本自己睇完啲片/recipe 搵野代替濃湯寶就得 睇佢啲片學到好多野

其實你睇Marco 同 Gordon 既片會好大分別
Gordon 好多時都唔識煮亞洲菜 最後好似做左d fusion菜咁 半西半中
咁如果我話我食pizza真係會挑起曬啲菠蘿 同埋 自己叫pizza都唔會叫有菠蘿既 咁叫唔叫跟風?
咁如果我話我食pizza真係會挑起曬啲菠蘿 同埋 自己叫pizza都唔會叫有菠蘿既 咁叫唔叫跟風?

加上自己本身唔係好鐘意菠蘿
a bit of olive oil
菠蘿

加上自己本身唔係好鐘意菠蘿

same
菠蘿好難食
根本人人口味都唔同 我自己就好鐘意有菠蘿嘅pizza 自己唔鐘意咪算 洗咩係咁踩
藝人廚師係咁架啦
人地嘔都唔撚比 比你話誇張
莫需有
利申鐘意菠蘿pizza

我真係唔信食野可以嘔

我最撚憎海鮮, 但我食腥到爆既海膽都可以忍到唔嘔啦
一個成年人控制唔到自己嘔定唔嘔?而家叫佢食屎咩

依句野你同梁漢文講啦
係我未知有gordon ramsay呢個人個陣 已經唔會咁食
鹹加甜根本好多人都唔鍾意

咕嚕肉?
話跟風個班仆街死啦,唔鍾意食就要開post屌咩,on9
下欄野求其啦
節目效果係咁上下
人地嘔都唔撚比 比你話誇張
莫需有
利申鐘意菠蘿pizza

我真係唔信食野可以嘔

我最撚憎海鮮, 但我食腥到爆既海膽都可以忍到唔嘔啦
一個成年人控制唔到自己嘔定唔嘔?而家叫佢食屎咩

效果啫
成班菠蘿撚淨識一味講口味
用客觀解釋講點解唔啱全部無視晒
係啦你最威
食撚屎啦
下欄野求其啦
節目效果係咁上下

pizza都要研究放乜
其實菠蘿同pizza真係唔係好夾

其實菠蘿同pizza 真係好夾

要睇邊隻 pizza
個人覺得pizza咁拿鹹,有少少菠蘿調劑下係唔錯
有撚變質,佢不嬲唔鍾意食嘅嘢都會屌!口味呢啲好主觀,你鍾意食你嘅事,唔需要踩低人哋,證明自己啱!人哋煮野一定係根據自己口味去做,如果佢本身都唔鍾意食,咁食譜更加唔會加落去,如果佢煮嘅嘢自己都唔鍾意食,連自己個關咗個唔到,咁佢今日都唔會咁成功。所以你鍾意食菠蘿係你嘅事,就算係廚神都有唔鍾意食嘅嘢,所以唔需要批評人哋。
我想問下樓主去左邊?
雖然唔認同樓主屌Gordon,不過最尾嗰幾句又啱!有啲人就係盲目跟風,人話乜佢就話乜,牆頭草冇自己思想。
有撚變質,佢不嬲唔鍾意食嘅嘢都會屌!口味呢啲好主觀,你鍾意食你嘅事,唔需要踩低人哋,證明自己啱!人哋煮野一定係根據自己口味去做,如果佢本身都唔鍾意食,咁食譜更加唔會加落去,如果佢煮嘅嘢自己都唔鍾意食,連自己果都過唔到,咁佢今日都唔會咁成功。所以你鍾意食菠蘿係你嘅事,就算係廚神都有唔鍾意食嘅嘢,所以唔需要批評人哋。
會唔會佢身體唔受得菠蘿咋😅

唔受得菠蘿又要食 之後仲要噁返出黎 你話唔係做戲搵鬼信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞