Gordon Ramsay去左美國發展後變撚晒質

177 回覆
541 Like 82 Dislike
講到唔鍾意菠蘿pizzza就係盲目跟風
乜撚野白痴logic
跟本唔關Gordon Ramsay 事
而係菠蘿同埋pizza真係唔match
marco pierre 講過啦
一個廚 上電視仲多過係廚房

Marco Pierre white係真正嘅神
佢嘅食譜簡單得黎正

marco都唔好得去邊la 幫濃湯寶賣廣告賣到連煎塊new york steak都要落濃湯寶

又係屌幫濃湯寶買廣告
你唔悶我都聽到厭
大佬啊 你係屋企都唔會下下用最新鮮最天然嘅野啦 都會用下雞粉啦下話
宜家sell入屋 又俾人話唔pro
同埋落雞粉個類產品就唔好食架啦咩

鬼叫有個唔生性既仔咩 (雖然佢自己都唔好得去邊)
不過只少佢離開左廚房 佢比還返晒d星星比米之連
佢覺得佢再唔係果行 唔需要/唔應該再留係身

我諗依方面 係我欣賞佢多過Gordon 既地方
逢紅必反

利申:由細到大都覺得Pizza加菠蘿真係好撚柒難食
只能說 加左波羅唔正純
好唔好食只係個人口味 拗黎做咩
只能說 加左波羅唔正宗
人地嘔都唔撚比 比你話誇張
莫需有
利申鐘意菠蘿pizza

我真係唔信食野可以嘔

我最撚憎海鮮, 但我食腥到爆既海膽都可以忍到唔嘔啦
一個成年人控制唔到自己嘔定唔嘔?而家叫佢食屎咩

得啦得啦 你=全世界人
Btw 我一食青瓜就嘔到九彩
莫需有
利申鐘意菠蘿pizza

我真係唔信食野可以嘔

得啦得啦 你=全世界人

渣ga
只能說 加左波羅唔正宗

宜家食pizza 唔鐘意有菠蘿就被人屌跟風
佢本身唔鍾意食 食到嘔好出奇咩
根本好多鬼佬都唔食有菠蘿既pizza
你入Gordon Ramsay 數做咩
味唔夾之餘又整濕個pizza 咁都叫跟風

佢嘅食譜簡單得黎正

估唔到咁多人識marco
關撚事
家下原來佢講一句就會有批人味覺突變架?
依班唔鐘意有菠蘿嘅人本來就喺到嘅
Gordon鐘唔鐘意都好都存在
咁啱佢唔鐘意嘅 咁自然有人同意or反對架啦
講同意就跟風?不如全部人都鐘意加菠蘿好冇?
關撚事
家下原來佢講一句就會有批人味覺突變架?
依班唔鐘意有菠蘿嘅人本來就喺到嘅
Gordon鐘唔鐘意都好都存在
咁啱佢唔鐘意嘅 咁自然有人同意or反對架啦
講同意就跟風?不如全部人都鐘意加菠蘿好冇?

正解
莫需有
利申鐘意菠蘿pizza

我真係唔信食野可以嘔

得啦得啦 你=全世界人

咁廢仲好意思講出黎引人笑

佢嘅食譜簡單得黎正

英國第一個三星米芝連
米芝連三星最年輕得主
Gordon 既師傅
廚房界男神
好型呀看破紅塵

係我未知有gordon ramsay呢個人個陣 已經唔會咁食
鹹加甜根本好多人都唔鍾意

其實小至甜品,大至正餐都好多甜加鹹嘅元素
好似朱古力咁 唔落鹽唔會好味
但菠蘿嘅問題係太喧賓奪主

好型呀看破紅塵

Gigihadid🤤🤤🤤🤤🤤 你個妹好正

佢嘅食譜簡單得黎正

英國第一個三星米芝連
米芝連三星最年輕得主
Gordon 既師傅
廚房界男神

屌marco賣濃湯寶廣告又係on9
唔使搵錢咩
根本自己睇完啲片/recipe 搵野代替濃湯寶就得 睇佢啲片學到好多野
好型呀看破紅塵

😑我正咁撚多
好型呀看破紅塵

😑我正咁撚多

你個妹姣咁多
落左菠蘿既pizza好食都係菠蘿好食
食完淨係記得菠蘿味
btw有冇落都會食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞