【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
想學股票市場個運作
可以邊學

交學費

me too 小試牛刀月供股票點睇

想儲錢就供恆指
真係想炒就自己搵股買,供股學唔到野
想學股票市場個運作
可以邊學

交學費

想儲錢就供含恆

想知咩係期指期權仲有好多乜term

呢D 是但google都有啦
由零開始就睇下D 投資書學左基本知識先
-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇
想學股票市場個運作
可以邊學

交學費

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦
想學股票市場個運作
可以邊學

交學費

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦

鳩乙開班教OK?

交學費

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦

鳩乙開班教OK?

教大家點樣一日將所有利潤dom返哂出去

交學費

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦

鳩乙開班教OK?

今年執唔少啦清

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦

鳩乙開班教OK?

視錢財如糞土

交學費

想儲錢就供含恆

-漫步華爾街
-富爸爸窮爸爸
-炒股的智慧
-彼得林區選股戰略
呢D都可以睇

睇左錢家有道先啦

鳩乙開班教OK?

搞BigBigChannel好過

路狗BigBigChannel直播office屌腦細
牛佬踢唔踢到飛機杯?
股票係咪好小可以好似賭馬咁一日就贏十倍

唔可以

睇你玩咩姐

睇你玩咩姐

有咩玩一日有十倍

睇你玩咩姐

Ryo sir專家

玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞