【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
召喚金剛棒

ryo蛇做地鐵痴漢俾人拉左

🍊

做咩咁睇唔開 上次豬3:0 受到打擊?

大陸妹有仔

做咩係臭格偷用電話
希望佢振作
召喚金剛棒

ryo蛇做地鐵痴漢俾人拉左

🍊

做咩咁睇唔開 上次豬3:0 受到打擊?

大陸妹有仔

做咩係臭格偷用電話

傻左咩 返工
我諗緊點約大波妹食飯
我諗緊點約大波妹食飯

我諗緊點約大波妹食飯

[img]圖片網址 [/img]
我諗緊點約大波妹食飯

cctv cap左會自爆 夜d whatapps group
Jose Mourinho says some clubs are paying "too much"and are creating a "very strange and out-of-control" market.

http://bbc.in/2uxLW5W

Who starts the cheque book football?

Perez

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/4ur6sx/most_expensive_signings_as_a_percentages_of_income/
買費高拖舟佢未上任

最有病唔係ac米蘭咩
我諗緊點約大波妹食飯

cctv cap左會自爆 夜d whatapps group

我諗緊點約大波妹食飯

小圈子

我諗緊點約大波妹食飯

小圈子

屌你屎眼
肯定有你份
我諗緊點約大波妹食飯

屌你老味係貼就貼上黎啦垃圾

小圈子

屌你屎眼
肯定有你份

gay
我諗緊點約大波妹食飯

我諗緊點約大波妹食飯

小圈子

屌你屎眼
肯定有你份

ME 真毒矛wts 谷

小圈子

屌你屎眼
肯定有你份

gay

域總做社運食唔少女

想識BONIX

小圈子

屌你屎眼
肯定有你份

gay

域總做社運食唔少女

想識BONIX

法子啦
就咁約 收工有無胸 想邀請你去食個晚飯
飲啲酒咁 啪啪啪啪
Swansea have derisory €17m offer for OGC Nice midfielder Jean-Michaël Seri rejected - L'Équipe bit.ly/2h1LbyH

17M
就咁約 收工有無胸 想邀請你去食個晚飯
飲啲酒咁 啪啪啪啪

然後比人告
我諗緊點約大波妹食飯

小圈子

Mk先入得
下年千其唔好黎香港,世界盃年冇球星架
再下年先啦
下年千其唔好黎香港,世界盃年冇球星架
再下年先啦

就係無星先會黎
幾年前黎阿狗都無星黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞