【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
究竟邊條傻閪諗係九龍灣觀塘起咁多商廈
地面又塞
地底又迫

聽朝又要返觀塘
今日sick leave

觀塘返放工時間真係絕望
塞撚到去農場道

之前返學見到返8點半/放5點半真係會絕望
返學就由大埔嗰邊開始塞,大老山再塞
放學就啟業過彩虹個條天橋開始塞,
有時仲要冇位坐,企夠成個鐘

咁都唔走堂

走得幾多呀,有d要點名
堂又調唔到

個時走到仆街
除左lang 會上之外幾乎走晒

走得多又話唔比考試,乜乜柒柒咁

搵人幫手點名MA...............

毒撚淨係識到一條友
嗰條友走堂多過我,要我幫佢tick名
佢識d人又係走堂撚

我直接叫group mate幫手tick

谷眉咪又係走堂撚
有時都幫到手既,不過唔多囉

一切都完結了

我朋友逢lecture必走

依家無望ugc都好冇動力

你第一年咋嘛
仲有一年機會

報多幾間 Interview努力 咩都有可能

第一年gpa2.5

夠喇2.5
已經好高

邊到高呀,冇3.2都唔使諗ugc啦

d fd 2.8 都升到ugc 喎

ME???
地面又塞
地底又迫

聽朝又要返觀塘

觀塘返放工時間真係絕望
塞撚到去農場道

咁都唔走堂

走得幾多呀,有d要點名
堂又調唔到

個時走到仆街

毒撚淨係識到一條友
佢識d人又係走堂撚

谷眉咪又係走堂撚

一切都完結了

你第一年咋嘛
仲有一年機會

第一年gpa2.5

夠喇2.5
已經好高

ME???

宜家咁多UGC NON JUPAS位,INTERVIEW正常D都好大機會入
地面又塞
地底又迫

聽朝又要返觀塘

觀塘返放工時間真係絕望
塞撚到去農場道

咁都唔走堂

走得幾多呀,有d要點名
堂又調唔到

個時走到仆街

毒撚淨係識到一條友
佢識d人又係走堂撚

谷眉咪又係走堂撚

一切都完結了

你第一年咋嘛
仲有一年機會

第一年gpa2.5

夠喇2.5
已經好高

ME???

宜家咁多UGC NON JUPAS位,INTERVIEW正常D都好大機會入

我岩岩睇po好似縮位
Arsenal insist Wellington deal was never a buy-back, they simply had a sell-on clause. He was - and remains - a Fluminense player.
Arsenal insist Wellington deal was never a buy-back, they simply had a sell-on clause. He was - and remains - a Fluminense player.

好彩
lm

好多人衝出黎柒

好多人衝出黎柒

sell on clause 即係點?
原來場比賽係真架

https://www.facebook.com/mbcdebate/posts/677825072409933

禾地成日都攪 由反雲迷雲,反禾迷反,反山迷山反山迷禾,咩都有
Elneny made just 13 league appearances in his first full season with Arsenal eyefootball.com/r/33875
原來場比賽係真架

https://www.facebook.com/mbcdebate/posts/677825072409933

禾地成日都攪 由反雲迷雲,反禾迷反,反山迷山反山迷禾,咩都有

我哋個d精彩好多

你第一年咋嘛
仲有一年機會

第一年gpa2.5

夠喇2.5
已經好高

ME???

Diu 你係到既moon po狗
原來場比賽係真架

我哋個d精彩好多

Elneny made just 13 league appearances in his first full season with Arsenal eyefootball.com/r/33875

賣佢既話唔知會買番個中場中定用牛奶仔

好多人衝出黎柒

sell on clause 即係點?

姐係Fluminense賣佢,阿狗有分成
原來場比賽係真架

我哋個d精彩好多

利>>>>>>>>>>>>>弊

因為阿仙奴=雲加, 無左雲加狗也不屌
José Mourinho has confirmed he wants to sign two more players: "A midfield player and an attacking player through the wings." (Source: BBC)
José Mourinho has confirmed he wants to sign two more players: "A midfield player and an attacking player through the wings." (Source: BBC)

山狗 AOC

山狗 AOC

唔會賣比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞