【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
養和b咁廢都上到位

因為有個垃圾領隊
養和b咁廢都上到位

因為有個垃圾領隊

養和b咁廢都上到位

因為有個垃圾領隊

養和b咁廢都上到位

因為有個垃圾領隊

so迷普呢D垃圾都有踢阿狗
養和b咁廢都上到位

因為有個垃圾領隊

迷雲狗
迷雲狗

U快D 躝啦
買到人未
迷雲狗

U快D 躝啦

雲加躝先啦
迷雲狗

U快D 躝啦

雲加躝先啦

啱啱又續佐2年
個威靈頓施華去左邊?
返黎巴西?

上年已經返左巴西
最近有法甲球會想買佢,但過唔到體檢,而家返去巴西
阿狗冇回購過佢,不過有轉會分成條款,姐係巴西隊波賣佢,阿狗有錢分

咁都好D,起碼養少個廢柴
skysport話阿狗同摩納哥講緊數
下年千其唔好黎香港,世界盃年冇球星架
再下年先啦

就係無星先會黎
幾年前黎阿狗都無星黎

Dklm就係仆街仔走果年
Higuain and Morata who played second fiddle to Benzema at Madrid are the now world most expensive strikers

How much is Benzema worth?

正呀喂
Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs and Carl Jenkinson are set to feature vs. Boreham Wood on Thursday. #afc

正呀喂

唔理點,有得傾好過唔理你

正呀喂

話尋日見面傾lemar

55M?

正呀喂

下星期公佈啦 唔黎我捉晒迷普路清班晒命狗跳樓

55M?

冇講幾錢,正係話傾緊
Jeorge Bird‏ @jeorgebird 1m1 minute ago

Looks like Akpom will be sold if a suitable bid is made for him
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞