【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
skysport話阿狗同摩納哥講緊數

55M?

係255m
連埋包比打包
Jeorge Bird‏ @jeorgebird 11m11 minutes ago

Arsenal state two youngsters involved in pre-season tour will play v B Wood. Suggests five youth players in contention for Emirates Cup.

正呀喂

唔理點,有得傾好過唔理你

下星期公佈啦 唔黎我捉晒迷普路清班晒命狗跳樓

買埋馬列斯啦既然迷雲
打316

冇一take過=垃圾
Jeorge Bird‏ @jeorgebird 1m1 minute ago

Looks like Akpom will be sold if a suitable bid is made for him

快 睇佢唔順眼好耐
樂視香港告急?繼月初有10名本地員工被裁後,樂視體育香港首席執行官賴汝正已經請辭。樂觀方面在今日發放新聞稿,強調來季本港樂視頻道仍然會有英超賽事直播。

冇一take過=垃圾

又jer 有邊隊成日一take 過

冇一take過=垃圾

愛記西咸
老野的確係垃圾

正呀喂

下星期公佈啦 唔黎我捉晒迷普路清班晒命狗跳樓

買埋馬列斯啦既然迷雲
打316

公布埋同游生上契

文傑上位了

正呀喂

話尋日見面傾lemar

雲加會拉埋利馬亮相BigBigChannel

係全港 apps 排行榜 第一位既big big channe 當官宣

正呀喂

話尋日見面傾lemar

係全港 apps 排行榜 第一位既big big channe 當官宣

隻垃圾龍代替隻猩猩

冇一take過=垃圾

愛記西咸
老野的確係垃圾

阿狗好撚小器
Could Sead Kolasinac be just what Arsenal need? Interviews with those who know the ex-Schalke man well. | @ghostgoal skysports.tv/6CuiDd
呢度有冇手足有睇過06年我廠歐聯

睇到喊

正呀喂

話尋日見面傾lemar

隻垃圾龍代替隻猩猩

爺爺 文傑 淺野 永遠佔據bigbigchanne following 頭三位 !
Jean Michael Seri: Made more accurate passes (2542) than any other player in Ligue 1 last season
eg

法甲料,吹大佐

正呀喂

話尋日見面傾lemar

隻垃圾龍代替隻猩猩

已經收到風農夫do姐會做主持

do姐個鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞