【隔離飯香】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXII

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢度有冇手足有睇過06年我廠歐聯

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

無領先過
係蘇甘保追成1比1

唔係1:0比人連入返2球咩
Giroud wants to stay at the club and fight for his place despite the arrival of Alexandre Lacazette, manager Arsene Wenger has said. #AFC

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

個場alumnia

之後個幾年佢都唔穩陣
個陣仲吹到入籍英格蘭

列文神經都勁過佢

亞視直播
搞到第二日唔返學

有冇嬲到食唔落飯

何止食唔落飯,訓唔著

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

無領先過
係蘇甘保追成1比1

入左波先,上半場入左先

我仲記得係ATV做,我偷偷地起身睇哂阿狗咁多場歐聯
06年flamini

4強傷左要換基錯出黎,輸撚埋12碼,我屌佢老味差D出事

條友搞事狗嚟,又廢
0708條仆街輸12碼跌走爺爺個英超
估唔到06年已經係最後一次入決賽

都係第一次ja ma

19年再戰
lemar 已經係我地既人

19年再戰

戰R 霸
Marseille, Bayer Leverkusen and Deportivo are in a race to sign Lucas Perez from Arsenal. According to Onda cero, Seville have dropped out.

去德甲應該幾岩踢 又可以爭下歐聯位

佢去德甲歐戰隊都未必有正選
除非去科隆 費賴堡
呢兩隊走咗Modeste Phillip

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

無領先過
係蘇甘保追成1比1

你岩 我記錯左

咁就10年……
雲加做過啲乜黎…
#AFC | Arsenal are actively talking with Monaco about the size of the fee and the structure of the payments for Thomas Lemar. Be patient.

咁就10年……
雲加做過啲乜黎…

果陣有亨利點同
果陣亨利都叫世2世3呀

19年再戰

戰R 霸

R霸都入唔列決賽拉

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

個場alumnia

之後個幾年佢都唔穩陣
個陣仲吹到入籍英格蘭

一直都係廢柴
咁既廢柴都可以正選,痴撚線

條友真係廢
佢+基治+沙拿
阿狗就衰足咁耐
Marseille, Bayer Leverkusen and Deportivo are in a race to sign Lucas Perez from Arsenal. According to Onda cero, Seville have dropped out.

唔好煩喇
呢三隊每隊比10m,每隊用1/3季啦

如果當年攞左歐聯

個場伊度奧勁到仆街
阿狗都係好彩先有得領先

個場alumnia

之後個幾年佢都唔穩陣
個陣仲吹到入籍英格蘭

一直都係廢柴
咁既廢柴都可以正選,痴撚線

條友真係廢
佢+基治+沙拿
阿狗就衰足咁耐

sagna其實應該轉打中堅
佢防守真係唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞