Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike

之前個你問我答Post話冇太大作用
除非大量投訴

乜做apple唔係要守什麼保密協議架咩?
仲要做manager都周圍講公司野?

除非大量投訴

除非大量投訴

又一個係到鳩up
又要威又要戴頭盔
笑大人個口

除非大量投訴

除非大量投訴

又一個係到鳩up
又要威又要戴頭盔
笑大人個口

ifandog為咗護主可以去到幾盡

除非大量投訴

又一個係到鳩up
又要威又要戴頭盔
笑大人個口

ifandog為咗護主可以去到幾盡

笑左

除非大量投訴

除非大量投訴

0-6分就會搵客

而家變左用1-5分Scale啦

除非大量投訴

0-6分就會搵客

而家變左用1-5分Scale啦

上次去兩個藍精靈都將first name 同last name 調轉咗
我又唔好意思同佢地講其實呢個係名唔係姓

first name同last name我以為只有中國客先會搞錯
冇諗過有精靈都唔識

between 銅鑼灣真係幾多mk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞