Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike
對得多內地人 係咁架啦

唔係下下都賴鳩內地人
做過服務業serve過香港人同內地人既都知前者麻撚煩好多啦
邊間咁撚痴線
之前壞電話整左成日
但態度幾好 沙田apple store
Book12點 中間去左食飯 再整到夜晚8點
好多人走黎關心我
問我點解仲係度

因為你係女呀嘛,仲唔走黎關心你咩
咁都唔投訴
抵你俾人串
之前壞電話整左成日
但態度幾好 沙田apple store
Book12點 中間去左食飯 再整到夜晚8點
好多人走黎關心我
問我點解仲係度

因為你係女呀嘛,仲唔走黎關心你咩

正解

狗公特多
又要買又要屌咪你呢d囉
講到人地揸槍指住你買咁

有咩問題,樓主屌職員串串貢,又唔係屌個產品
你係咪個班職員
直接投訴佢,係呢度講有咩用

指撚住佢屌喇 死mk 屌你老母第四世界mk垃圾都不如
最記得試過比現金,因為禁出黎機的一百蚊紙,
條友黑我面,話要佢數都幾煩
最記得試過比現金,因為禁出黎機的一百蚊紙,
條友黑我面,話要佢數都幾煩

俾我即刻將啲錢掟落地
去ifc 啦 中環應該好啲

ifc真係好好多,又一城同希慎都on99
今日先經過hysan見到成班mk係度
經過心思思想睇下macbook 遲d入U買
真係好撚憎佢地埋黎搭嗲
走埋黎同我講細路係咪買黎玩lol
我即刻想屌出聲 乜撚野打lol明明仲beta緊得唔得
屌你班mk 真係痴鳩線
仲衰過第一日返工定第一日用ios
會唔會無腦成咁
我即刻走撚左

利申:未用過macbook 淨係用瘋7 淨係想拍片剪片玩
班垃圾咩都唔識 問多兩問就唔識答
👏👏👏👏👏👏👏
請 MK 仔以為好有生氣
屌 成班mk無個識整我部mac 上次比佢地愈搞愈衰 裝埋d咩軟件 最後洗機收場
真係一間間

去過尖沙咀同又一城兩間都ok
全撚部都mk狗公垃圾屌佢老母
非硬件嘢真係自己研究好過
多數入面都係垃圾,企係到答啲我呀爺都識嘅野
壞硬件就直接講,唔洗理佢廢up,佢鍾意check就check飽佢,反正九成九最後佢都搞唔掂

我都有俾個職員問我用黎做乜,話我用黎做普通野曬性能乜乜柒柒
果下火起屌鳩佢話你部機用黎行server㗎?你又有乜咁巴閉可以盡顯佢性能呀?佢啞撚左,我補句屌就走左
都唔知係咪同樓主撞到同一條友
TST幾好
非硬件嘢真係自己研究好過
多數入面都係垃圾,企係到答啲我呀爺都識嘅野
壞硬件就直接講,唔洗理佢廢up,佢鍾意check就check飽佢,反正九成九最後佢都搞唔掂

我都有俾個職員問我用黎做乜,話我用黎做普通野曬性能乜乜柒柒
果下火起屌鳩佢話你部機用黎行server㗎?你又有乜咁巴閉可以盡顯佢性能呀?佢啞撚左,我補句屌就走左
都唔知係咪同樓主撞到同一條友

似個別嘅人
依啲說話係真係主觀嘢嚟
屌你樓主9up?
pish
第一,你可以投訴佢
第二,你係公審佢既就開鋪開員工名

係度呻把撚咩,當面就屌佢老母啦,交換
可能見樓主成條毒撚咁,氣氛咁 odd 咪搞個,點知你咁扯火
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞