Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike
前幾日我去apple store買新ipad pro, 一入去見到啲職員個個著晒supreme yeezy鞋已經以為自己去撚左旺角
問下部野有咩新功能佢話咩我都唔係好識架,你自己試下啦,我真係
買完去set up部機果時個職員又串過馬撚,問我會用黎做咩,我話睇片打下休閒game又串鳩我浪費晒部機嘅機能,又話咩同佢交換ipad 等佢發揮盡部機嘅機能乜乜柒柒搞到我火都黎埋。

Apple 唔該你搵員工都搵啲正常啲嘅啦屌,人又串又乜都唔識真係好撚on9
已經變咗好耐啦
比人威下啦
apple user廢
係apple store 做嘅垃圾mk仔我屌晒你地老母
傻鳩買黎睇av? 😉
你同佢講我鐘意用部機黎睇你老母比狗屌
不如以後上網買啦
對得多內地人 係咁架啦
叫你同佢交換ipad?
直接投訴佢,係呢度講有咩用
對得多內地人 係咁架啦

唔係理由
唔通因爲咁我又可以句句窒鳩你?
直接投訴佢,係呢度講有咩用

有幾個人都係咁,跟本係整體啲人都on99
ir排隊果時已經知啦 唔講以為去左band 3學校

你問佢點入dfu我諗無人會識答😂
邊間
讀IT 既 就唔請 請班垃圾
因為唔憂冇生意
讀IT 既 就唔請 請班垃圾

請晒兇宅 白佬匯班sales
又要買又要屌咪你呢d囉
講到人地揸槍指住你買咁
前幾日我去apple store買新ipad pro, 一入去見到啲職員個個著晒supreme yeezy鞋已經以為自己去撚左旺角
問下部野有咩新功能佢話咩我都唔係好識架,你自己試下啦,我真係
買完去set up部機果時個職員又串過馬撚,問我會用黎做咩,我話睇片打下休閒game又串鳩我浪費晒部機嘅機能,又話咩同佢交換ipad 等佢發揮盡部機嘅機能乜乜柒柒搞到我火都黎埋。

Apple 唔該你搵員工都搵啲正常啲嘅啦屌,人又串又乜都唔識真係好撚on9

交換咪啱你比IPAD佢用盡機能佢比IPAD港女你玩到盡
邊間

港島嘅邊間就費時講啦
你唔會係當左入面d客係職員掛
係咩,我去觀塘果間d人幾吹得,

答到問題啵,買左隻銀有d問題去問佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞