Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike
買野個個嘻皮笑臉
有時又望下你細聲講大聲笑
屌佢老母
買野個個嘻皮笑臉
有時又望下你細聲講大聲笑
屌佢老母

好mk
沙田都唔係咁差 不過我前幾日買iPad 俾人串左兩句
沙田都唔係咁差 不過我前幾日買iPad 俾人串左兩句

串客人仲唔係死罪
結果你都係買左,所以識唔識有咩新功能,禮貌好唔好都係多餘
好多金毛MK

非必要都唔想入去
又一城有個男精靈高高大大,都幾好人
自己部機有問題 上次經過荃灣一間問下問題 D後生男好撚串 老d既反而好有禮貌

荃灣有咩
自己部機有問題 上次經過荃灣一間問下問題 D後生男好撚串 老d既反而好有禮貌

荃灣有咩

笑撚左

荃灣有咩

笑撚左

荃灣邊度有apple store呀巴打

荃灣有咩

笑撚左

劣幣驅逐良幣既地方
利申做過幾年

荃灣有咩

笑撚左

佢可能以為啲Reseller係

荃灣有咩

笑撚左

我估好多人都可能係呢個原因攪錯左.....
劣幣驅逐良幣既地方
利申做過幾年

講真都係番工姐
不過影響服務質素但又冇人阻止又係有d奇怪
IFC果間真係
問兩句都好似爭佢錢咁,又唔休做
劣幣驅逐良幣既地方
利申做過幾年

講真都係番工姐

建議大家可以買完野留email
會有survey比分

寫得嚴重個職員飯碗不保

荃灣有咩

笑撚左

我估好多人都可能係呢個原因攪錯左.....

咁又唔係喎,依家嗰幾間Store的確全部都變得差咗
俾錢買難受 ,點解唔用投訴之刀
劣幣驅逐良幣既地方
利申做過幾年

講真都係番工姐

建議大家可以買完野留email
會有survey比分

寫得嚴重個職員飯碗不保

巴打可唔可以幫手介紹
我等面試等左超過半年
月經屌apple post留名

樓主係咪冇買apple care+呀

你點會知

你點會知

聽講買埋apple care+ D staff態度會好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞