Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike
邊撚仲會去apple store買野,上網訂仲方便,on99
幾年前班友真係醒d
依家去親都係hea/串/蠢,起碼中一樣

依家百老滙班友反而友善d同識野d
可以傾到兩句
平時去又一城果間,做乜柒野都要等
買條線比錢都要等一大輪
但又好多職員圍爐傾計嫁喎
特別係有一堆會企響正門果度傾
依家件制服顏色無咁sharp
有時仲以為佢地係客
買條線比錢都要等一大輪
有時仲以為佢地係客

又一城嗰間係比較hea啲 但唔算多mk
邊撚仲會去apple store買野,上網訂仲方便,on99

而家做apple store首要條件:流利普通話
買條線比錢都要等一大輪
有時仲以為佢地係客

又一城嗰間係比較hea啲 但唔算多mk

又一城係hea但
又要買又要屌咪你呢d囉
講到人地揸槍指住你買咁

入黎俾錢買機唔係俾低級員工串
沙田個班最pk
又hea 又黑面
又要買又要屌咪你呢d囉
講到人地揸槍指住你買咁

入黎俾錢買機唔係俾低級員工串

人哋 低級員工 成兩萬一個月
前幾日我去apple store買新ipad pro, 一入去見到啲職員個個著晒supreme yeezy鞋已經以為自己去撚左旺角
問下部野有咩新功能佢話咩我都唔係好識架,你自己試下啦,我真係
買完去set up部機果時個職員又串過馬撚,問我會用黎做咩,我話睇片打下休閒game又串鳩我浪費晒部機嘅機能,又話咩同佢交換ipad 等佢發揮盡部機嘅機能乜乜柒柒搞到我火都黎埋。

Apple 唔該你搵員工都搵啲正常啲嘅啦屌,人又串又乜都唔識真係好撚on9

幾年前已經係咁啦,最初入去做果批好好多架

利申 第一批
去左二三十次都未遇過寸柒柒既員工
相反蠢既就好多
前幾日我去apple store買新ipad pro, 一入去見到啲職員個個著晒supreme yeezy鞋已經以為自己去撚左旺角
問下部野有咩新功能佢話咩我都唔係好識架,你自己試下啦,我真係
買完去set up部機果時個職員又串過馬撚,問我會用黎做咩,我話睇片打下休閒game又串鳩我浪費晒部機嘅機能,又話咩同佢交換ipad 等佢發揮盡部機嘅機能乜乜柒柒搞到我火都黎埋。

Apple 唔該你搵員工都搵啲正常啲嘅啦屌,人又串又乜都唔識真係好撚on9

幾年前已經係咁啦,最初入去做果批好好多架

利申 第一批

on9
你同佢講我鐘意用部機黎睇你老母比狗屌

問野唔彩你叫你坐底自己搞 沙田個間可能對慣蝗
唔覺wo
次次都勁好
唔覺wo
次次都勁好

睇邊間啦,我去果間就真係
我都唔明 你當面屌佢咪得囉
尖沙咀都麻麻地
其實有咩投訴機制
次次去親問野都好似唔係幾想理我咁
買野都係上網訂算,
做過就知入面有幾黑暗
班人圍爐傾計係最乞人憎 全部都唔係番工

其實外國都係咁...
唔會話要好尊敬你你行入黎就幾十人雙手放後面企係度望住你

不過你話叫佢佢都唔應你或者hea答你就好離譜..
廢 精靈係廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞