Apple store 已成為mk仔集中營

161 回覆
817 Like 11 Dislike
月經屌apple post留名

樓主係咪冇買apple care+呀

你點會知

聽講買埋apple care+ D staff態度會好好多

未買之前都比精靈西,
仲點買
我去開觀塘嗰間又幾好態度 問佢哋所有問題都答到仲係咁同我傾計
我去開觀塘嗰間又幾好態度 問佢哋所有問題都答到仲係咁同我傾計

我捻都係可以佢地想R 水吹,但串親樓主
不過佢地真係好多野講

你點會知

未買之前都比精靈西,
仲點買

下次一入去就話要買apple care

你點會知

未買之前都比精靈西,
仲點買

下次一入去就話要買apple care

加錢買員工態度
Apm個間幾好
pish
唔買apple care抵撚死啦
唔買apple care抵撚死啦

聽日即刻去
呢間廢野越請越多冇料MK
上次入去用英文問野,班MK聽都唔識聽
apm嗰間幾好喎,買過幾次野,搵過一次天才換錶,都感覺良好
九龍塘又一城 有個女職員成日黑面 問完佢野 話暫時考慮吓唔買住 就即刻黑面 唔出聲走咗去 死臭雞 屌個老母

pish
apple個班唔係一樣要追數咩
對得多內地人 係咁架啦

內你老母地
用埋部se同air 2 以後都唔再買apple 產品

之前個你問我答Post話冇太大作用
除非大量投訴

除非大量投訴

除非大量投訴

除非大量投訴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞