好安全?英國晨跑被3名黑衣人搶手機 傅珮嘉情緒爆發 呆住 想追 急哭:慶幸自己人沒事

315 回覆
26 Like 91 Dislike
香港治安都差啦,你未試過唔代表無

屋企人試過俾人入屋爆格、搶手機、偷銀包、扑頭

無論住邊,你只可以接受,小心人身安全
個世界好大 乜人都有 持開放態度 自己去感受下啦 唔好咩都人云亦云

同埋 請問你點得出「黃種人係最撚低賤」嘅睇法呢?
你住邊區?我遇到啲黑人全部都好人嚟
我身邊啲香港人全部都好人嚟
我冇俾黑社會斬、冇俾白衣人打咁係咪等於香港好安全?

笑撚死有埋事例有埋犯罪率數據,成班傻鳩仲要走出嚟係咁話:我覺得英國好安全呀、我冇遇過喎
你呢句無意思,我曾經住過SHARE HOUSE,入面有白人女人、南亞人、意大利人、黑人。個白人女人最撚柒煩,亂拋垃圾,唔聽人勸;其他三人相對NICE仲可以傾到兩嘴。
但我唔會話因為我識嘅南亞人係好人所以全部南亞人都係好人;個白人濕鳩代表全部白人濕鳩。所以都係睇新聞數據啦
我試過有一次撞正Tube罷工,傍晚時間要由Harrod's 果邊行去Paddington 搭火車返機場,中間穿過Hyde park

屌那媽,真係黑到仆街,成條路都冇燈,我諗左好耐到底穿公園好定dou返大路好,最後見到有個大嬸自己行入去,我先夠膽跟住佢一齊行
咁你要問下邊個日撚日美麗新香港
留港撚值得擁有啦
其實咁講係想打政府面,佢地唔肯接受現實.覺得香港係好過其他地方.
今早(4日)9時許,警方接報指一名老翁在紅磡馬頭圍道,被兩名女子偷去一條金頸鏈,兩女賊得手後隨即沿馬頭圍道往漆道北方向逃去。現場消息稱,事發時男事主遇兩名操普通話的女子兜搭,未料被對方偷去金頸鏈。警員接報趕到後尋獲男事主,並在附近兜截賊人,但未有發現,正調查案件。
我想反問你點解得唔出?
喺歐美歧視黑人好嚴重
白人本身white privilege
黃人俾人歧視有人理?
我敢
唔用小米唔愛國抵死啦
用洋貨勾結外國勢力不得好死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞